Aglomeraţie la metrou după ce un tren s-a defectat la intrarea în staţia OborUn tren de metrou s-a defectat joi dimineaţă, la intrarea în staţia Obor, călătorii fiind nevoiţi să coboare, ceea ce a provocat aglomeraţie, anunţă Metrorex.

Aglomeratie metrou
Aglomeraţie metrou

"Astăzi, 12.10.2017, la ora 07:47, la intrarea în staţia Obor, s-a produs o defecţiune la un tren de metrou ce mergea spre Ştefan cel Mare, iar pe tronsonul respectiv s-a circulat în sistem pendulă. Călătorii din trenul defect au fost debarcaţi la peron", anunţă regia.

Trenul defect a fost cuplat la un alt atul şi retras din circulaţie.

"De asemenea, au fost debarcaţi şi călătorii din trenul de ajutor, iar la staţia Obor s-a creat aglomeraţie", precizează Metrorex, adăugând că s-a circulat cu dificultate pe magistralele 1 şi 3.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a normalizat începând cu ora 08:30.

Etichete: aglomeratie metrou, incident metrorex, Metrorex, metrou, Obor, statia de metrou obor

0/1 COMENTARII
dominique
14 Oct 23:24
+0
VOTURI
-0
Bună ziua aici sunt soluțiile la problemele dvs.

Bună ziua domnule / doamnă
Contactați-mă prin e-mail: chevalierdominique@outlook.com
Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de bani de la 1000 până la 5.000.000 de euro pentru orice persoană care o poate rambursa cu o rată a dobânzii de 3% pe an și o perioadă cuprinsă între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată. Fac acest lucru în următoarele domenii: - Împrumut financiar - Împrumut imobiliar - Împrumut de investiții - Împrumut auto - Datorie de consolidare - Împrumut - Împrumut personal - Sunteți conectat (ă) Dacă sunteți într-adevăr nevoie de ajutor, vă rog scrieți-mi pentru mai multe informații.
Contactați-mă prin e-mail: chevalierdominique@outlook.com
Contactați-mă prin e-mail: chevalierdominique@outlook.com
mulțumesc

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE