Aglomeraţie pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între staţiunile montaneCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei.

TRAFIC INGREUNAT, pe Valea Prahovei. Se circula cu dificultate pe AMBELE sensuri
TRAFIC ÎNGREUNAT, pe Valea Prahovei. Se circulă cu dificultate pe AMBELE sensuri
Foto: observatorulph.ro

Se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru evitarea aglomeraţiei, către Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele, anunţă poliţiştii.

"Pe Valea Prahovei încă este coloană de la Sinaia până la Buşteni, iar la Comarnic nu mai sunt probleme. Ceva probleme sunt între Alba Iulia şi Sebeş, dar s-a mai fluidizat traficul... Au fost probleme înainte de paradă pentru că s-au dus foarte mulţi oameni şi nu aveau cum să intre în oraş şi acum se întorc", a declarat Paul Ulieru, comisar şef al Centrului Infotrafic.

Aglomeraţie mare pe drumurile naţionale şi la frontieră, în minivacanţa de 1 Decembrie. Cozi de maşini, pe zece kilometri

Mii de români s-au prezentat în punctele de frontieră din vestul ţării, începând de miercuri dimineaţă, pentru a ieşi din ţară, profitând de minivacanţa de sărbători, ceea ce a aglomerat vămile, la Nădlac II, pe autostradă, fiind nevoie să se aştepte aproximativ o oră pentru controlul documentelor. De asemenea, circulaţia este îngreunată la ieşire din Bucureşti, pe A1 şi DN1, dar şi în zona staţiunilor montane. Poliţiştii acţionează cu 400 de radare pentru sancţionarea şoferilor care circulă cu viteză.

Etichete: aglomerație DN1, DN 1, Valea Prahovei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE