Aglomeraţie pe DN1:Traficul, îngreunat din cauza unui accident. Creşte traficul şi pe Valea PrahoveiCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni, 10 august 2015, la ora 13 se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule pe DN1, pe tronsonul Comarnic– Sinaia –Predeal pe sensul de mers către Braşov.

Aglomeratie pe DN1:Traficul, ingreunat din cauza unui accident. Creste traficul si pe Valea Prahovei (Foto observatorulph.ro)
Aglomeraţie pe DN1:Traficul, îngreunat din cauza unui accident. Creşte traficul şi pe Valea Prahovei (Foto observatorulph.ro)

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să respecte regulile privind manevra de depăşire (reamintim că se interzice depăşirea pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 12:00, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este intens, între staţiunile Sinaia şi Buşteni iar pe sensul de urcare apar coloane în mişcare de aproximativ un kilometru. Precizăm că, din cauza unui acident rutier se circulă îngreunat la ieşirea din Comarnic către Sinaia. Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să respecte regulile privind manevra de depăşire (reamintim că se interzice depăşirea pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie).

Etichete: accident, aglomeraţie, busteni, comernic, DN1, predeal, sinaia, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE