Aglomeraţie pe toate drumurile din ţară. 300 de radare şi 1.400 de poliţişti în teren, luniTraficul rutier este aglomerat, luni, pe toate drumurile naţionale şi în special pe Valea Prahovei, din acest motiv circulaţia maşinilor care vin de la munte spre Bucureşti fiind deviată pe DN 1A, potrivit news.ro. Peste 1.400 de poliţişti rutieri sunt în teren şi sunt în funcţiune aproximativ 300 de aparate radar, a declarat chestorul de poliţie Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române.

Aglomeratie pe toate drumurile din tara. 300 de radare si 1.400 de politisti in teren, luni
Aglomeraţie pe toate drumurile din ţară. 300 de radare şi 1.400 de poliţişti în teren, luni

Potrivit Infotrafic, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către capitală, se circulă îngreunat pe DN 1 Valea Prahovei, între staţiunile montane Predeal şi Buşteni, formându-se o coloană în mişcare, care se deplasează cu o viteză de aproximativ 20 km/h.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe sensul de urcare, între Nistoreşti şi Comarnic, pe o distanţă de aproximativ 4 km. Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare: - dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti; - din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoenesti - Targovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.

"Ne aşteptăm la valori ridicate de trafic pe toate drumurile naţionale. La această oră, avem pe DN 1 trafic aglomerat pe raza staţiunilor montane Predeal-Sinaia. S-a dispus devierea traficului pe DN 1A de la Braşov. Valori ridicate de trafic sunt şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, DN 2, DN 65, DN 7. Colegii mei sunt prezenţi la dirijare, sunt prezenţi la fluidizare", a declarat, luni la prânz, chestorul Florentin Brăcea.

El a precizat că sunt peste 1.400 de poliţişti rutieri în teren şi sunt în jur de 300 de aparate radar.

Chestorul Brăcea a spus că este un val de aglomeraţie după prânz, iar apoi spre seară traficul rutier se va aglomera din nou, pentru că luni se întorc acasă turiştii care au fost în staţiuni în minivacanţa de Paşti.

Etichete: aglomeratie drumuri, luni a doua zi de pasti, poliţişti, radare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE