Agnieszka Radwanska este câștigătoarea Turneului Campioanelor de la SingaporeAgnieskza Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor la tenis, reușind să o învingă în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-3, pe cehoaica Petra Kvitova. 

Agnieszka Radwanska este castigatoarea Turneului Campioanelor de la Singapore
Agnieszka Radwanska este câștigătoarea Turneului Campioanelor de la Singapore

Agnieskza Radwanska este câștigătoarea Turneului Campioanelor din Singapore. Agnieskza Radwanska (26 ani) devine astfel una dintre puținele jucătoare din circuitul profesionist care își trece în palmares acest trofeu fără să fi câștigat anterior vreun turneu de Mare Șlem. Ea a reușit să o elimine în faza grupelor pe principala favorită, românca Simona Halep, în fața căreia s-a impus joi cu 7-6 (5), 6-1).

Adversara sa din finală, Petra Kvitova (25 ani), dublă campioană la Wimbledon (2011, 2014), a ratat ocazia de a se impune pentru a doua oară în cariera sa la Turneul Campioanelor, pe care l-a mai câștigat în 2011, la Istanbul, după o finală cu belarusa Victoria Azarenka (7-5, 4-6, 6-3).

"În urmă cu câteva săptămâni nici nu știam dacă mă voi afla aici, iar acum sunt foarte mândră de ceea ce am realizat. Sunt foarte fericită, este prima mea finală la acest turneu și primul meu titlu, ce mi-aș mai putea dori?", a declarat Radwanska după victorie.

În urma acestui succes, Agnieszka Radwanska a urcat un loc în clasamentul WTA și va încheia anul pe poziția a cincea.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: Agnieszka Radwanska, Simona Halep, turneul campioanelor

0/1 COMENTARII
Nicu
01 nov 16:17
+0
VOTURI
-0
Câștigă bani pe net! Un nou proiect îți stă acum la dispoziție și te învață gratuit, pas cu pas, cum să-ți rotunjești veniturile. Fii curajos, încearcă! Vei descoperi o echipă dinamică, multă seriozitate și, mai ales, posibilitatea reală și verificată prin care tu să câștigi bani! Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE