Agresorul din Drumul Taberei a fost identificat. Și-a atacat inclusiv mamaBărbatul care săptămâna trecută a bătut cu sălbăticie două femei în cadrtierul Drumul Taberei din Bucureşti a fost identificat. Avocatul Alina Arsene, care îl reprezintă într-un dosar deschis de Poliţie după ce acesta şi-a agresat mama, a anunţat la Digi 24 că bărbatul a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" din Capitală împotriva voinţei sale.

Agresorul din Drumul Taberei a fost prins
Agresorul din Drumul Taberei a fost prins

Ambele agresiuni pentru care era căutat bărbatul au avut loc în seara de marţi, 24 septembrie. Două femei au fost bătute şi lăsate inconştiente în zona Valea Oltului din Drumul Taberei. Ambele au fost lovite în zona capului, însă niciuna nu a fost tâlhărită.

Una dintre victime, o femeie de 36 de ani, îşi plimba câinele în momentul în care a fost atacată din spate de un bărbat. Agresorul a lovit-o cu pumnul în zona urechii, apoi a luat-o la palme şi pumni. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un alt bărbat sare în apărarea femeii. Agresorul a fugit.

Ulterior, aceasta a fost transporată la Spitalul Municipal din Bucureşti cu răni foarte grave, desfigurată. Femeia avea triplă fractură de mandibulă şi dublă fractură nazală.

Aceeaşi soartă a avut-o şi a doua femeie, o farmacistă în vârstă de 42 de ani. Femeia se întorcea de la serviciu. La fel ca şi prima victimă, aceasta este în stare gravă la acelaşi spital. Ea nu-şi aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea seară.

Etichete: agresor, bărbat, Drumul Taberei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h