Ai probleme cu banca? S-a deschis un număr de telefon unic pentru reclamaţiiÎncepând de joi a fost lansat Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in domeniul financiar-bancar unde functioneaza un numar unic de telefon pentru reclamatii. 

 

Ai probleme cu banca? Suna la numarul unic de reclamatii
Ai probleme cu banca? Sună la numărul unic de reclamaţii

Joi a fost lansat Centrul National de Consiliere si Consultanta a consumatorilor in domeniul financiar-bancar, cu sediul
in Str. Negru Voda, nr. 3, Sector 3, Bucuresti (Institutul Bancar Roman).

Proiectul este initiat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in parteneriat cu Banca Nationala a  Romaniei.

In cadrul proiectului, consumatorii au la dispozitie un numar de telefon unic 021.9615, la care pot suna pentru sesizari in domeniul financiar-bancar. Numarul este cu tarif normal in reteaua Romtelecom, apelabil din toate retelele, iar informarea si consilierea consumatorilor se va acorda cu titlu gratuit, precum si demersurile necesare in vederea Solutionarii Alternative a Disputelor pentru litigiile dintre consumatori si banci.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - A.N.P.C.P.P.S.Romania InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

 

Etichete: Sectorul 3

0/5 COMENTARII
platinca
20 feb 19:24
+0
VOTURI
-0
am fost transferat de la banca post la BT cu pensia si in fiecare luna cu mari eforturi trebuie sa sun ca nu vad bani altfel mi se spune ca am doua conturi De unde? ca eu nu am facut am semnat un contract cu BT pentru pensie si atit Azi sintem in data de 20 ,pensiile s-au dat in 14 si eu ma rog de ei sami dea bani Asa ceva in secolu 21 nui posibil Le este pur si simplu lene sa stearga un cont care nu imi apartine si sa imi dea bani Ce e de facut sa apelez la ministerul munci si a finantelor?pentru dreptul meu fac ori ce Va multumesc cod client P042014 pe numele Platinka Maximilian ibanul care l-am primit este Ro088TRLRONCRT0P84201402 astept raspuns pe email Platinca2000@gmail.com
platinca
20 feb 19:13
+0
VOTURI
-0
am fost transferat de la banca post la BT cu pensia si in fiecare luna cu mari eforturi trebuie sa sun ca nu vad bani altfel mi se spune ca am doua conturi De unde? ca eu nu am facut am semnat un contract cu BT pentru pensie si atit Azi sintem in data de 20 ,pensiile s-au dat in 14 si eu ma rog de ei sami dea bani Asa ceva in secolu 21 nui posibil Le este pur si simplu lene sa stearga un cont care nu imi apartine si sa imi dea bani Ce e de facut sa apelez la ministerul munci si a finantelor?pentru dreptul meu fac ori ce Va multumesc cod client P042014 pe numele Platinka Maximilian ibanul care l-am primit este Ro088TRLRONCRT0P84201402 cnp 19541208128196 astept raspuns pe email Platinca2000@gmail.com
PIRVU CATALIN
19 feb 13:01
+0
VOTURI
-0
buna ziua, mi s-au tras de pe cardul de salariu de la raiffaisen bank . o suma de 550 lei. pentru o rata de pe cardul de cumparaturi. acesta rata defapt nu exista. deci au recunoscut ca este o greseala. dar astept de ceva timp si banii nu au fost returnati. MENTIONEZ CA LA ACESTI BANI MI SE IA SI DOBANDA. CE POT FACE SI UNDE MA POT ADRESA?
tomegea ramona georgiana
10 oct 17:58
+0
VOTURI
-0
am o ploblema cu raifan benk , am 3 propriri pe cont si dincauza asta mi se opreste 50% din salariu de la angajator iar banca imi mai opreste inca 50% din ce imi mai ramane,cred ca este ilegal sa mi opresca 75% di salar . ce trebuie facut?
Ardelean Diana
30 dec 11:40
+0
VOTURI
-0
Buna ziua,

Sunt client Bancpost si cum era de asteptat si de mine isi bate joc Bancpostul ca si de restul clientilor.
Ma numesc Ardelean Diana si doresc sa-mi inchid doua carduri de credit,unul VISA si unul American Expres,cum era de asteptat am ajuns pe lista de asteptare a prelucrarii datelor.Banii au fost transferati in cont de saptamana trecuta marti,dar pana in ziua de azi "nu se vad in cont",desi am fost sunata dupa 7 zile "de asteptare",cum mi s-a comunicat ca este "normal"in cazul de fata(nu stiu pentru cine este normal,dar in fine),ca mai trebuie sa achit o anumita diferenta(ma asteptam la asta) si o suma de 150 lei pentru inchidere cont.Datele s-au verificat dupa ce am platit diferenta si suma de inchidere card si totul a fost in regula,urma sa fiu sunata de un agent.
In ziua urmatoare dau un telefon sa vad in ce stadiu se afla solicitarea si sunt anuntata ca trebuie sa astept 14 zile ca sa se vada platile in cont desi o colega de-a lor a verificat inainte cu o zi si totul a fost in regula.
Intrebarea mea este ca va bateti joc de oameni sau agentii nu au chef de lucru?Chiar este necesara o luna de zile ca sa prelucrati niste date care in mod normal se face in cel mult 48 ore?E chiar asa de greu sa-si faca fiecare treaba?
Azi am sunat din nou sa vad in ce stadiu se afla minunea si am fost informata ca trebuie sa ma deplasez la sediul din Satu Mare ca sa mi se recalculeze ratele de la American Expres desi acestea au fost deja recalculate si platita diferenta(tin sa mentionez ca la sediu am fost de circa 5 ori si nimeni nu stie nimic,se uita la oameni de parca au picat de pe Marte si iti raspund ca ei nu au nici o tangenta cu cardurile de credit,doar Centrala din Bucuresti).Uitasem sa mentionez ca nu am primit nici un contract pentru cele doua carduri de credit.Mai trebuie sa astept pana saptamana urmatoare ca sa mi se inchida cardurile,degeaba in contul meu imi apare ca nu am nici un card de credit activ.
Va propun sa va schimbati

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE