Ajutoare de URGENȚĂ în BANI pentru locuitorii Sectorului 6 afectați de pandemia COVID-19Consiliul Local al Sectorului 6, întrunit în ședință în data de 2 aprilie 2020, a aprobat acordarea de ajutoare de urgență pentru familiile sau persoanele singure, cu domiciliul pe raza Sectorului 6 al Municipiului București, afectate de pandemia COVID-19.

Ajutoare de URGENȚA in BANI pentru locuitorii Sectorului 6 afectati de pandemia COVID-19
Ajutoare de URGENȚĂ în BANI pentru locuitorii Sectorului 6 afectați de pandemia COVID-19

Pe întreaga perioadă a stării de urgență, vor beneficia de ajutor DOAR persoanele care au rămas fără un loc de muncă – și, implicit, fără venituri – în urma pandemiei create de răspândirea noului coronavirus.

"Este o perioadă foarte grea pentru noi toți. Ne dorim să ajutăm prin toate mijloacele familiile rămase fără niciun venit în această perioadă, pentru a le oferi o mică alinare și a le demonstra că nimeni nu este singur. Rămâneți în casă. Totul va fi bine!", a declarat Gabriel Mutu, primarului Sectorului 6.

Cele cinci condiții cumulative care trebuie îndeplinite pentru acordarea ajutoarelor de urgență sunt:
1. familia sau persoana singură să aibă domiciliul legal și în fapt pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 6 al Municipiului București;
2. persoana singură sau cel puțin unul dintre membrii familiei să nu poată beneficia de ajutor de șomaj, potrivit legii;
3. veniturile lunare să nu depășească suma de 1000 lei/membru de familie sau pentru persoana singură;
4. să nu dețină depozite bancare mai mari de 1000 lei;
5. să furnizeze toate actele necesare și informațiile cu privire la membrii familiei sau la veniturile realizate.

La stabilirea veniturilor familiei/persoanei singure se iau în considerare toate veniturile impozabile și neimpozabile pe care membrii familiei sau persoana singură le realizează în luna solicitării ajutorului de urgență.
Cuantumul ajutorului de urgență este:
• 500 lei, lunar, pentru persoana singură;
• 700 lei, lunar, pentru familia cu un copil;
• 1000 lei, lunar, pentru familia cu doi sau mai mulți copii.

În situația în care doriți să accesați acest tip de ajutor, este indicat să sunați la Serviciul Ajutor Social, la numărul de telefon 037.6203.744, pentru a putea obține informații legate de eligibilitatea dumneavoastră, tipul documentelor necesare și modalitatea de completare a formularului de cerere-declarație pe propria răspundere.

Etichete: ajutor de urgenta, bani pandemie, coronavirus, covid 19, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
MARIELA GARCÍA
08 apr 04:10
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
blog> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE