Ajutoare financiare și locuințe pentru bucureştenii ale căror apartamente au ars în TitanBucureștenii care au rămas fără locuință în urma incendiului de miercuri din cartierul Titan vor primi cazare și ajutor financiar din partea Primăriei Sectorului 3. 

Ajutoare financiare si locuinte pentru bucurestenii ale caror apartamente au ars in Titan
Ajutoare financiare și locuințe pentru bucureştenii ale căror apartamente au ars în Titan

Robert Sorin Negoiţă a convocat miercuri, la sediul Primăriei Sectorului  3, o şedinţă de îndată a Consiliului Local, în urma incendiului ce a afectat un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie 1918. 

În cadrul şedinţei a fost adoptat proiectul de hotărâre privind „acordarea unor beneficii sociale
constând în sume de bani pentru închirierea unei locuinţe, precum şi cazarea în regim de urgenţă a persoanelor/familiilor afectate de incendiu”. Acesta prevede măsuri de sprijin pe termen lung, pe care Primăria Sectorului 3 le oferă persoanelor cu locuinţe afectate de incendiu.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, persoanele sau familiile afectate în urma incendiului, care locuiesc în blocul situat în bd. 1  Decembrie 1918 nr. 15A şi care au domiciliul sau reşedinţa în Sectorul 3, vor fi cazate în regim de urgenţă, pentru o perioadă temporară, în  imobilele aflate la dispoziţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3.

De asemenea, pentru depăşirea stării de dificultate acestea vor primi beneficii sociale în valoare de 1000 de lei/lună pentru închirierea unor locuinţe, pentru o perioadă de maxim 12 luni.

După evaluarea situaţiei sociale şi a valorii pagubelor produse, pentru persoanele care nu deţin asigurare de locuinţă vor fi aplicate prevederile Hotărârii nr. 173/2014 a Consiliului Local
al Sectorului 3 privind aprobarea Metodologiei de acordare a unor beneficii sociale, anunță Primăria Sectorului 3/

Incendiul a izbucnit, miercuri dimineaţă la mansarda unui bloc de locuinţe, proprietate privată, din Sectorul 3, fiind afectate în totalitate 34 de apartamente şi parţial alte 104.

Etichete: ajutoare financiare, bloc, incendiu, Sectorul 3, titan

0/3 COMENTARII
alex
10 Mar 05:58
+0
VOTURI
-0
asa se construieste in toata tara...si aceeasi "calitate" o gasesti si in complexul Comfort City care apartine primarului Sectorului 3
Marius
09 Mar 20:46
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com
Vasile
09 Mar 20:03
+0
VOTURI
-0
Cine nu are asigurare trebuie lasat sa crape. De ce nu s-au asigurat? Unii platesc si altii nu? Si de ce se dau ajutoare doar cand oastea de "pagubiti" de la mansarda este mare? Daca ardea o singura garsoniera, sau doua, nu dadea nimeni nici un ban. Acum, daca oastea de neasigurati mansardisti este mare dam repede "ajutoare" electorale. Huo, comunistilor. In democratie supravietuiesc cei care respecta regulile. Restul...la groapa, in canal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE