Al Carina, compania-lider de pe piaţa biocidelor, are sediul pe câmpFurnizorul de biocide Al Carina, principalul jucător de pe piaţa biocidelor, este o firma din Ploiesti care are sediul pe câmp.

Al Carina, compania-lider de pe piata biocidelor, are sediul pe camp
Al Carina, compania-lider de pe piaţa biocidelor, are sediul pe câmp
Foto: ziarelive.ro

Furnizorul de biocide Al Carina SRL a avut in 2015 contracte in valoare de 10.036.644 cu spitalele din Romania, dintre care un singur contract urias, de 10 milioane de lei, cu Spitalul de urgenta Targu Mures, potrivit unei liste care contine toate contractele pentru dezifectanti din 2015, publicata joi de Ministerul Sanatatii.

Conform stiriletvr.ro, la adresa indicată de angajaţii companiei este doar un depozit într-un câmp.

Reporterii TVR precizeaza ca au incercat sa stea de vorba cu reprezentantii Al Carina, insa la sediul trecut in acte nu exista nicio societate. Reporterii au gasit doar o casa de locuit. De asemenea, la adresa indicata telefonic de un reprezentant al firmei Al Carina SRL, reporterii Stirilor TVR au gasit doar un depozit in camp.

Potrivit informatiile de la Registrul Comertului, Al Carina SRL are sediu social in Municipiul Ploiesti, strada Piramidei, nr.8. Firma a fost infiintata in septembrie 1993 si este detinuta de doua persoane, fiecare cu cate o cota de participatie de 50%: Dan Cruceanu si Alina Oana Cruceanu. Vezi documentul atasat.

Potrivit datelor, Al Carina SRL a avut in 2015 contracte in valoare de 10.036.644 cu spitalele din Romania, dintre care un singur contract urias, de 10 milioane de lei, cu Spitalul de urgenta Targu Mures. Potrivit anuntului de atribuire din SEAP, e vorba de un acord cadru pe trei ani de furnizare antiseptice si dezinfectante.

Urmeaza Hexi Pharma, care in anul 2015, a avut contracte pentru dezinfectanti cu spitalele de stat in valoare totala de 7.928.378 lei. Si Hexi Pharma a castigat cu Spitalul de Urgenta din Targu Mures un contract de circa patru milioane de lei.

Etichete: al carina, dezinfectanti, Hexi Pharma

0/1 COMENTARII
Piramidal
27 mai 16:50
+0
VOTURI
-0
Conform Google Maps, Piramidei 8 din Ploiesti este intr-un parc industrial, si nu in camp... Normal c-au gasit un depozit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h