Instructorul Adrian Constandache, în STARE GRAVĂ la spitalInstructorul Adrian Constandache se află încă în stare gravă la spital. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a anunțat că a dispus începerea urmăririi penale în acest caz.

A mai murit un parasutist in urma accidentului de la Clinceni
A mai murit un parașutist în urma accidentului de la Clinceni

Instructorul Adrian Constandache se află în stare gravă spital. Luni dimineață, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca anunțase că instructorul a decedat. La scurt timp, medicii au revenit și au anunțat că Adrian Constandache este în viață, dar în stare gravă. 

Accidentul a avut loc duminică dimineață. Trei paraşutişti s-au prăbuşit în gol în timp ce executau mai multe salturi de antrenament. Se pare că aceştia s-au lovit în aer, în cădere. În urma incidentului, o persoană a murit pe loc. La câteva ore de la tragedie, o a doua persoană, o studentă de aproximativ 27 de ani, a murit la spital. Este vorba despre handbalista Andreea Nica, legitimată la clubul de handbal din Slobozia.  Ea a sărit cu paraşuta cu instructorul Adrian Constandache, în vârstă de aproximativ 43 de ani, urmaţi de un alt paraşutist, Daniel Floroiu, de aproape 50 de ani.

Ultimul paraşutist ar fi sărit prea devreme şi s-a ciocnit de cei doi, la o înălţime de 70 de metri. Floroiu a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la locul accidentului. Tânăra, care era conştientă, a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a decedat. Instructorul, aflat şi el în stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca și este în stare gravă.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a anunțat că "s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranţa zborului, prevăzute de art.192 Cod penal, art.196 Cod penal şi art.98 din OUG 29/1997 rep. privind Codul aerian civil". 

Etichete: accident, Adrian Constandache, Andreea Nica, clinceni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE