ALAN RICKMAN A MURIT. Mesajele transmise de actorii din HARRY POTTERALAN RICKMAN, actorul care l-a interpretat pe profesorul SEVERUS SNAPE în seria "Harry Potter", a murit, joi, la vârsta de 69 de ani. Vestea a întristat milioane de fani, dar și pe colegii alături de care a jucat în celebra franciză.

ALAN RICKMAN A MURIT. Mesajele transmise de actorii din HARRY POTTER
ALAN RICKMAN A MURIT. Mesajele transmise de actorii din HARRY POTTER
Foto: bbcamerica.com

Moartea neasteptata a lui ALAN RICKMAN, a indurerat Hollywood-ul, dar si milioanele de fani din lumea intreaga, noteaza stirileprotv.ro.

J.K Rowling, autoarea cartilor "Harry Potter" a postat mesaje emotionante pe Twitter: "Nu exista cuvinte sa exprim cat de socata si devastata sunt de moartea lui Alan Rickman. A fost un actor magnific si un barbat minunat. Gandurile mele sunt alaturi de familie".

Si Daniel Radcliffe, care l-a jucat pe Harry Potter, a scris un mesaj lung si emotionant, la fel de socat fiind de moartea starului britanic.

"Alan Rickman a fost, fara indoiala, unul dintre cei mai mari actori alaturi de care am lucrat. Mai mult, a fost unul dintre cei mai loiali oameni pe care i-am intalnit in industria de film. In anii in care am jucat in Harry Potter, m-a sustinut enorm, atat pe platouri, cat si in afara. Cred ca a fost prezent la toate piesele de teatru in care am jucat si ma sustinea.

(...) Oamenii tind sa isi faca o parerea despre un actor pe baza rolurilor pe care le face. In ciuda persoanjelor infricosatoare pe care le-a jucat, a fost cel mai bland om, generos si amuzant."

Totodată, pe Facebook circulă scrisoarea emoționantă pe care ALAN RICKMAN a transmis-o odată cu finalizarea filmărilor la seria Harry Potter:

I have just returned from the dubbing studio where I spoke into a microphone as Severus Snape for absolutely the last time. On the screen were some flashback shots of Daniel, Emma, and Rupert from ten years ago. They were 12. I have also recently returned from New York, and while I was there, I saw Daniel singing and dancing (brilliantly) on Broadway. A lifetime seems to have passed in minutes. 

Three children have become adults since a phone call with Jo Rowling, containing one small clue, persuaded me that there was more to Snape than an unchanging costume, and that even though only three of the books were out at that time, she held the entire massive but delicate narrative in the surest of hands. 

It is an ancient need to be told in stories. But the story needs a great storyteller. Thanks for all of it, Jo. 

Alan Rickman

Starul britanic, cunoscut şi pentru rolurile interpretate în filme precum "Greu de ucis/ Die Hard", "Truly Madly Deeply" şi "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood Prince of Thieves", a murit din cauza unui cancer, potrivit familiei sale.

Etichete: Alan Rickman, alan rickman a murit, harry potter

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE