ALBANIA - ELVEŢIA REZULTAT FINAL 0-1 în Grupa A de la EURO 2016. ROMÂNIA, PE LOCUL 3 în CLASAMENTALBANIA - ELVEŢIA REZULTAT FINAL 0-1 în Grupa A de la EURO 2016. Al doilea meci din Grupa A, grupa României, a fost câştigat de Elveţia, cu scorul de 1-0, împotriva Albaniei, după golul lui Schaer, încă din minutul 5. Albania a jucat în zece oameni încă din minutul 37, după eliminarea căpitanului Cana.

Euro 2016
Euro 2016

ALBANIA - ELVEŢIA REZULTAT FINAL 0-1 în Grupa A de la EURO 2016.

Elveția a câștigat meciul împotriva Albaniei, un rezultat previzivibil, scor 1-0, și devine una dintre favoritele la calificare din această grupă. Unicul gol al meciului a fost înscris de Schaer, în minutul 5, care a punctat din pasa lui Shaqiri.

În minutul 36 albanezii au rămas în 10 după eliminarea lui Cana pentru cumul de cartonașe galbene. Pe final de meci Albania a avut o șansă uriașă de a înscrie, însă Gashi a tras în Sommer deși scăpase singur spre poartă.

CLASAMENT GRUPA A

ALBANIA - ELVEŢIA REZULTAT FINAL 0-1 în Grupa A de la EURO 2016. După acest meci Elveția urcă pe locul 2 în grupă, cu 3 puncte, la egalitate cu Franța, care a câștigat cu 2-1 meciul cu România.

Miercuri, România întâlnește Elveția, în timp ce Franța joacă cu Albania.

Echipele de start:

Albania: Berisha - Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli - T. Xhaka, Kukeli, Abrashi - Lenjani, Sadiku, Roshi.

Elveția: Sommer - Lichsteiner, Schar, Djouru, Rodriguez - Behrami, G. Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi - Seferovic.

ALBANIA - ELVEŢIA REZULTAT FINAL 0-1 în Grupa A de la EURO 2016.

Etichete: albania elvetia, albania elvetia 0-1, albania elvetia rezultat final, albania elvetia scor, rezultat final albania elvetia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE