ALEGERI 2014, DIASPORA TURUL 2: TV vede „fraude” în Diaspora.Antena 3 ignoră românii din străinătateALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, VOT ÎN DIASPORA TURUL 2: Cum se comporta televiziunile de stiri apropiate PSD in ziua votului: RTV si Antena 3 ignora mobilizarea masiva din strainatate și vorbesc despre posibile fraude la votul in Diaspora.

REZULTATE ALEGERI 2014, TURUL DOI VOT DIASPORA. Ce spune BES despre prelungirea votului
REZULTATE ALEGERI 2014, TURUL DOI VOT DIASPORA. Ce spune BES despre prelungirea votului
Foto: B365.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, VOT ÎN DIASPORA TURUL 2: Romania TV, postul fondat de PSD-istul Sebastian Ghita, a reluat si in ziua turului 2 difuzarea potpuriului de melodii populare care preaslavesc mandria de a fi roman, adica exact sloganul lui Victor Ponta, potrivit reportervirtual.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, VOT ÎN DIASPORA TURUL 2: Tot la RTV s-a vorbit despre „posibile fraud"e la votul in strainatate si televiziunea a anuntat ca PSD filmeaza votul la 200 de sectii din strainatate, despre care Victor Ciutacu a spus "inteleapta decizie".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, VOT ÎN DIASPORA TURUL 2:  In jurnalul orei 12.00, Antena 3 a prezentat primul reportaj din strainatate la ora 12.15: cateva secunde cu imagini de la o sectie din Londra, fara sunet. Apoi precizarea ca la alte sectii din diaspora nu e aglomerat. Apoi discutii in studio cu Val Valcu despre monarhie constitutionala sau presedinte ales de Parlament, nu la vot.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, VOT ÎN DIASPORA TURUL 2:  Celelalte televiziuni de știri, B1 TV, Realitatea TV si Digi 24 transmit îndemnuri la vot si difuzează imagini cu mobilizarea extraordinara la vot în străinătate.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, antena 3, B1 TV, realitatea tv, rtv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE