ALEGERI 2016: Candidatul USB la Sectorul 6 vrea să oprească proiectul Penetraţia Splai-Ciurel-A1Candidatul USB la Primăria Sectorului 6, Mihai Daneş, a contestat în instanţă construcţia nouluiui pasaj de la Ciurel şi a anunţat că va încerca să oprească lucrările la acest proiect, chiar dacă cererea sa a fost refuzată de instanţă.

ALEGERI 2016: Candidatul USB la Sectorul 6 vrea sa opreasca proiectul Penetratia Splai-Ciurel-A1
ALEGERI 2016: Candidatul USB la Sectorul 6 vrea să oprească proiectul Penetraţia Splai-Ciurel-A1
Foto: economiczoom.ro

 Mihai Daneş, care s-a luptat cinci ani cu Primaria Capitalei pentru demolarea noului pasaj de la Ciurel, pentru că rampa trece prin faţa casei sale, vrea să suspende proiectul drumului expres care ar uma să lege Splaiul Independenţei cu Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

"Voi scoate din PUZ-ul sectorului 6 această lucrare", a spus Mihai Daneş pentru ECONOMICA.NET, menţionând că este susţinut în aceasta iniţiativă şi de către Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

Dacă în cazul pasajului, care este construit pe jumătate, nu mai poate face nimic, Daneş susţine că dacă va fi ales primar al Sectorului 6 va avea puterea sa oprească proiectul drumului expres, iar fondurile să fie reorientate către proiecte mai ieftine, care să uşureze viaţa oamenilor.

Acesta mai spune că prin continuarea proiectului pe traseul acela "300 de case noi vor fi rase". De altfel, un grup de cetăţeni din zonă se opun la rândul lor proiectului, spunând că este inutil şi că există variante mai ieftine pentru decongestionarea bulevardului Iuliu Maniu, ce s-ar putea realiza mult mai rapid.

Etichete: pasaj ciurel, penetratie splai ciurel, proiect

0/7 COMENTARII
rosu
01 iun 10:03
+0
VOTURI
-0
dle ing.,
n-avem o obsesie. asta e drumul spre serviciu/casa zilnic. chestia cu 300 case facute cu rate la banci este o gogoasa puturoasa. vezi-ti de curticica ta si lasa-ne pe noi, vreo 70.000, sa speram ca proiectul pasajului sevatermina.cat despre ametitul ala de danes, ce-o fi vrand? sa nu semai dezvolte orasul ca sa traiasca el la tara ca acum 10 ani?
artiom
01 iun 09:57
+0
VOTURI
-0
Incredibil! Sunt de dreapta, dar sper din tot sufletul sa nu iasa astia ca distrug tot orasul. Nu votez nici Firea. O sa anulez votul. Dar pe idiotii astia nu-i votez.
cititor
01 iun 07:53
+0
VOTURI
-0
Acesta este Nicusor Dan si echipa sa. Sa distruga ce se face, apoi sa dea vina pe altii. Votati oameni care vor sa construiasca, nu sa blocheze sau sa distruga. Intrarea in Bucuresti dinspre militari trebuie deblocată urgent . Proiectul Splai-Ciurel este o solutie , dar nu definitiva. Centura de sud a Capitalei, pe trei benzi pe sens, , cu pasaje la Domnesti, Jilava si unde o mai fi , ar rezolva problema.
Ing.
01 iun 01:28
+0
VOTURI
-0
Aveţi cu toţii o obsesie cu Iuliu Maniu... da' problema nu o vedeţi: MAŞINILE ALEA VENITE DIN A1 (multe din ele din Dragomireşti, Ciorogârla, Bolintin ş.a.) NU AU CE SĂ CAUTE ÎN BUCUREŞTI. Nu trebuie duse direct în splai, eventual cu demolarea a 300 de case. S-a distrus destul cu pe Buzeşti, nu mai e nevoie să radem nişte case noi, pentru care proprietarii încă plătesc rate la bancă (şi o vor mai face vreo 20 de ani). Să nu mai vorbesc de sumele necesare exproprierilor... desigur, primăria le va da câţiva lei, mult sub preţul investiţiei şi-i va arunca în stradă, cum a făcut şi cu cei de pe Buzeşti... evident, suma primită de la primărie nu va permite acoperirea datoriei la bancă, aşa că oamenii ăia vor fi datori pe viaţă şi vor ajunge să doarmă prin canale.
Şi asta doar pentru că unii sunt prea fiţoşi să-şi lase maşinile în parcarea de la Autogara Militari sau să meargă cu autobuzul/trenul până în Bucureşti.
zzz
31 mai 21:07
+0
VOTURI
-0
sa imi bag picioarele.... da astia de stau pe Virtutii sau pe Maniu ? sa se interzica masinile care nu sunt ale reveranilor sau cele de aprovizionare pentru magazinele din zona ... sa se faca o artera separata pentru cei care tranziteaza acest aglomerat cartier. ce pana mea .. sunt deranjati ca se face un pasaj care poate mai schimba ceva ? de ce nu au sustinut si propus altrceva daca stiau bine ... ii doare in C** de locuitori si de nevoile lor ... toti sunt la fel ...
xyz
31 mai 20:34
+0
VOTURI
-0
Asta am vrut sa scriu si eu, ca si com 1. USBistul asta are probleme cu capul?
aaa
31 mai 16:01
+0
VOTURI
-0
Mai du-te dreaku si lasa-ne in pace cu prostiile tale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE