ALEGERI 2016. Pe cine ar vota bucureştenii primar la Sectorul 6. ŞTEFAN FLORESCU, pe primul locALEGERI LOCALE 2016. Cu toate că mai sunt opt luni până la viitoarele alegeri locale, bucureştenii şi-au conturat deja preferinţele electorale. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de grupul de studii socio-comportamentale Avangarde, Ştefan Florescu - preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" se află în topul preferinţelor alegătorilor, fie dacă ar fi să candideze independent, fie susţinut de un partid politic ca PSD, PNL sau UNPR. 

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul independent Ștefan Florescu,preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" se află în topul preferințelor pentru funcția de primar al Sectorului 6. Potrivit Barometrului Avangarde, realizat în perioada 7-9 septembrie, pe un eșantion de 1.000 de persoane, cu vârsta de peste 18 ani, Ștefan Florescu se bucură de o notorietate de 73%, spre deosebire de posibilii săi contracandidați, de la PSD, PNL sau alte partide, care nu depășesc 28%.

Ştefan Florescu se bucură de o notorietate de 73% în rândul alegătorilor din Sectorul 6. 

ALEGERI LOCALE 2016. Pe de altă parte, 72% ar alege un candidat independent. Astfel, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri, Ștefan Florescu ar fi ales de 44% dintre votanți, spre deosebire de Gabriel Mutu (PSD), care ar primi doar 25% dintre voturi sau de Răzvan Mironescu (PNL) care este preferat de doar 21% dintre alegători.

Gabriel Mutu ar primi 25% din voturi la alegerile locale 2016. 

ALEGERI LOCALE 2016. Dacă Ștefan Florescu ar candida din partea PSD, el ar obține 74% dintre voturi, iar, dacă ar fin din partea PNL, ar primi 56%. Dacă ar candida la Primăria Sectorului 6 din partea UNPR, Ştefan Florescu ar obţine 40% din sufragii, potrivit sondajului realizat de grupul de studii socio-comportamentale Avangarde. 

ALEGERI LOCALE 2016. Conform sursei citate, indiferent de cum ar vota la alegerile pentru funcţia de primar al Sectorului 6, Ştefan Florescu a fost nominalizat de 40% dintre respondenţi, în timp ce Gabriel Mutu de 33% dintre aceştia, iar Răzvan Mironescu de 24%. 

Răzvan Mironescu ar fi votat doar de 24% dintre alegători. 

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit sondajului Avangarde, 36% dintre respondenţi au o părere bună despre Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", între 72-79% dintre cei interogaţi spunând că nu îi cunosc pe Gabriel Mutu şi Răzvan Mironescu. 

Sondajul de opinie Avangarde a fost realizat în perioada 7-9 septembrie 2015, pe un eșantion de 1.000 de persoane, cu vârsta de peste 18 ani. 

ALEGERI LOCALE 2016. SONDAJUL COMPLET EFECTUAT DE AVANGARDE POATE FI CONSULTAT AICI. 

Etichete: alegeri locale 2016, alegeri primaria Sectroului 6, Gabriel Mutu, primar 2016, Razvan Mironescu, Sectorul 6, sondaj, SONDAJ AVANGARDE, Ștefan Florescu

0/8 COMENTARII
Adrian
18 oct 01:17
+0
VOTURI
-0
pai spune tu Adriana cine a avut pana acum un trecut impecabil ? Poteras , Manescu sau cine? sau vorbesti din carti? stii despre ce vorbesti aici? ne maritam soarta toti din sectorul 6..toti sunteti adormiti vad, ne mananca sobolanii si tu nu observi, comentezi ceva ce hbar n;ai
Adrian
07 oct 22:46
+0
VOTURI
-0
1 la mana, nu ai cei 7 ani de acasa..2 la mana un copil sau un golan ce e pus pe cearta sau cumparat cu 50 de lei sa isi cumpere o bere si un mic..dar pe vitor nu se gandeste la sectorul lui..ce pot sa iti cer tie..
Goe
22 sep 16:42
+0
VOTURI
-0
Stefan Florescu este un cacat la coltul strazii bazait de muste
Costin
19 sep 10:04
+0
VOTURI
-0
Mi se pare mie sau e cam tiganos? Doar n-am inebunit...
GSSC Avangarde
19 sep 09:52
+0
VOTURI
-0
Oare lumea o fi uitat de filmarile cu camera ascunsa de la alegerile trecute, in care personaj principal era chiar acest domn Florescu, si care cerea cu mare dezinvoltura bani pentru "catindati"?

Si inca ceva: GSSC Avangarde este un institut de sondaje detinut de un oarecare Marius Pieleanu, foarte apropiat de Antena 3 si partidul fondator, PC.
De asemenea, individul a fost si acuzat de hartuire sexuala in 2008, de catre consiliera lui Geoana, Ana Birchall.

Mai lasati-o cu sondajele platite, ca deja macane!
Daniel
18 sep 15:30
+0
VOTURI
-0
Ia sa facem un test simplu: cautati pe google numele celor 3, navigati prin primele 3-4 pagini si ia sa vedem care este candidatul cel mai curat sau care este candidatul despre care nu gasiti lucuri rele sau mai bine zis insignifiante!
Victor
18 sep 14:40
+0
VOTURI
-0
Haideți să fim serioși. De articole platite suntem sătui.
adriana anghel
18 sep 12:40
+0
VOTURI
-0
Mai sa fie....care toata lumea il cunoaste oe Stefan Florescu ?. Despre ce vorbim despre un personaj care incearca din rasputeri sa ajunga primar ? Pai ca sa fii primar autentic de sector trebuie sa ai un trecut impecabil . Nu e cazul cu acest nociv......

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE