ALEGERI BUCUREŞTI 2016.Când îşi depune candidatura Gabriela Firea la Primăria Municipiului BucureştiALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea, fost jurnalist Antena 3, a anunţat că îşi va depune candidatura din partea PSD la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) în cursul zilei de miercuri, 20 aprilie 2016. În urmă cu câteva zile, au existat zvonuri că Firea nu ar mai fi sprijinită de social democraţi pentru a candida la fotoliul de primar general. 

ALEGERI BUCURESTI 2016.Cand isi depune candidatura Gabriela Firea la Primaria Municipiului Bucuresti (Foto gandul.info)
ALEGERI BUCUREŞTI 2016.Când îşi depune candidatura Gabriela Firea la Primăria Municipiului Bucureşti (Foto gandul.info)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Miercuri, 20 aprilie, îmi voi depune candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei din partea PSD. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al echipei, să ajungem la final de campanie şi rezultatul să fie unul bun", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Gabriela Vrânceanu Firea a confirmat, miercuri seara, într-o emisiune de televiziune, că este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Precizarea a venit în contextul în care, în ultimele zile, au existat zvonuri în privinţa unor negocieri pentru un alt candidat din partea PSD.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Vrânceanu Firea a subliniat că zvonul a fost lansat, probabil, cu intenţia de a "acoperi" ştirea cu retragerea candidatului liberal, Ludovic Orban, scrie romaniatv.net.

Ludovic Orban NU mai candidează la Primărie. Liberalul, pus sub CONTROL JUDICIAR 

Ludovic Orban iese din cursa pentru Primăria Capitalei. Liberalul a fost pus sub urmărire penală de DNA, procurorii luând în cazul său măsura controlului judiciar. Orban a fost citat, luni, la DNA, unde a stat aproape două ore. El a anunţat pe Facebook că a fost chemat de procurori, însă, înainte de audieri, spunea că nu îi este teamă întrucât el nu este implicat în nicio faptă de corupţie. Procurorii îl acuză însă că a cerut bani de la un om de afaceri pentru finanţarea campaniei electorale din Bucureşti. Ludovic Orban este al doilea liberal care îşi retrage candidatura pentru funcţia de edil-şef, după Cristian Buşoi.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Şi liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că social-democraţii sprijină 100% candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei și respinge categoric toate încercările de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect.

"Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, iar susținerea sa nu a fost niciun moment pusă în discuție în interiorul partidului. Toți membrii PSD o susțin 100% pe Gabriela Firea în competiția electorală pentru Capitală. Totodată, PSD respinge încercările de politizare a campaniei pentru municipiul București, prin care se dorește deturnarea atenției de la problemele de fond ale bucureștenilor de care ar trebui să se ocupe viitorul primar al Capitalei. PSD consideră că bucureștenii s-au săturat de astfel de speculații politice, care nu răspund în niciun fel la temele prioritare din municipiul București", a precizat Liviu Dragnea.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidatura Gabriela Firea, Primăria Municipiului Bucureşti, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h