ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD la PMB şi sectoare, anunţaţi OFICIAL săptămâna viitoareALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD pentru Primăria Bucureşti, dar şi cele şase sectoare ale Capitalei vor fi anunţaţi, oficial, săptămâna viitoare, evenimentul urmând să aibă loc în cadrul Comitetului Executiv al partidului. Cu această ocazie, candidaţii PSD la ALEGERILE LOCALE îşi vor prezenta şi proiectele pe care le au pentru Bucureşti. 

ALEGERI BUCURESTI 2016. Candidatii PSD la PMB si sectoare, anuntati OFICIAL saptamana viitoare (Foto evz.ro)
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD la PMB şi sectoare, anunţaţi OFICIAL săptămâna viitoare (Foto evz.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. In ceea ce priveste Primaria Capitalei, fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a anuntat public intentia de a candida. ''Am certitudinea ca as fi in stare sa gestionez nu doar un sector, ci sase sectoare. Dar nu este vorba despre mine, ci este vorba despre ce este cel mai bine pentru partid, pentru bucuresteni'', a scris Teodorovici marti pe Facebook.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Sursele citate de Mediafax sustin, insa, ca Teodorovici a fost masurat in sondaje si are un scor foarte mic. ''Nu poate candida Teodorovici. Eventual, o primarie de sector, dar la Capitala nici nu se pune problema. Gabriela Firea sta mult mai bine. Este la peste 30% in sondajele noastre."

SONDAJE PSD: Gabriela Firea, candidatul cu prima şansă la Primăria Capitalei

Gabriela Firea este, potrivit măsurătorilor realizate de PSD, candidatul cu prima şansă pentru a câştiga Primăria Capitalei, însă ea va trebui în final să fie validată de conducerea centrală a partidului, a declarat preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Aceleasi surse sustin ca la nivelul partidului este o suparare foarte mare din cauza ca fostii ministrii Nicolae Banicioiu, Rovana Plumb, Daniel Constantin si Eugen Teodorovici nu doresc sa candideze la sectoare. ''Este foarte multa suparare in partid. Au fost prea sus si acum, cand partidul are nevoie de ei, nu intra in batalie. E foarte multa suparare'', au declarat reprezentanti ai conducerii formatiunii.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PSD a amanat lansarea candidatilor din cauza ca mai multe sondaje interne sunt asteptate de liderii partidului - printre care si cel Orban vs Firea. La Sectorul 5, PSD masoara mai multi politicieni si inca nu s-a decis candidatul. O decizie se va lua la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce vor veni sondajele. De asemenea, se amana sedinta Biroului Permanent National, anuntata de Liviu Dragnea, in care urma sa se anunte candidatul la Sectorul 5.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidati PSD Primaria Bucuresti, candidati PSD sectoare, congres PSD, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h