ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu: "Hipsterilor, aţi auzit? Sunt cool!"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a adresat, într-o emisiune la Realitatea TV, un mesaj bucureştenilor să blocheze prin votul din 5 iunie revenirea PSD în administraţia Bucureştilor, adăugând că Gabriela Firea nu are independenţa necesară faţă de unele grupuri de interese pentru a fi un bun primar.

Catalin Predoiu
Cătălin Predoiu

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Cătălin Predoiu a afirmat că o victorie a Gabrielei Firea în Bucureşti, la alegerile de duminică, va duce la repetarea celor şapte ani şi jumătate în care edilul oraşului a fost Sorin Oprescu. În plus, Firea nu ar avea capacitatea necesară să managerieze un oraş de asemenea dimensiuni, scrie news.ro.

"Ce face doamna Firea care nu a condus nimic în viaţa ei, care nu are experienţa necesară, (...) care nu are libertatea necesară faţă de gaşca domnului Dragnea, faţă de gaşca domnului Ponta, a domnului Pandele, a lui Gigi Becali?", a spus candidatul PNL el afirmând că de primarul Capitalei depinde activitatea a 20.000 de oameni din Primăria Generală şi instituţiile subordonate.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Predoiu susţine că unirea dreptei în Bucureşti a fost blocată de către candidatul USB, Nicuşor Dan, ce ar fi preferat o înţelegere cu Gabriela Firea. "De ce există această unire în atacarea candidatului PNL? De ce nu spune că Gabriela Firea e capul drăgălaş al mafiei pesediste?", a spus liberalul.

El i-a invitat pe bucureştenii care se opun PSD-ului să-l susţină la alegeri. Predoiu a spus că a încercat să în campanie să se adreseze unor categorii cât mai variate de cetăţeni. "Am vrut să văd cum arată un hipster, să-l ating să văd dacă-i de pe Marte", a exemplificat Predoiu. Liberalul chiar a relatat o conversaţie cu un "hipster" care i-ar fi spus că e "cool". "Hipsterilor, aţi auzit? Sunt cool!", a mai spus Cătălin Predoiu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, Gabriela Firea

0/2 COMENTARII
Radu
02 Jun 17:52
+0
VOTURI
-0
Din păcate pentru el și pentru tine, se pare că blat cu Firea a făcut unul pe nume Nicușor Dan. Auzit-ai de el?
alex
02 Jun 14:29
+0
VOTURI
-0
din pacate esti foarte prost. Ai facut blat cu Firea si acum te dai lovit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h