ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu: "Nicuşor Dan este foarte slab pregătit"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei,  spune că Nicuşor Dan "este foarte slab pregătit,  dar foarte motivat politic să menţină Dreapta divizată la Bucureşti, în avantajul PSD".

Catalin Predoiu
Cătălin Predoiu

"Dezbaterea de la GDS m-a convins: Nicuşor Dan este foarte slab pregătit, dar foarte motivat politic să menţină Dreapta divizată la Bucureşti, în avantajul PSD", a scris Cătălin Predoiu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI CONFRUNTARE Nicuşor Dan - Cătălin Predoiu: "A fost un eşec, acela de a face compromisuri" 

Pe de altă parte, Predoiu a declarat despre oferta pe care i-a lansat-o lui Nicuşor Dan - de realizare a unui sondaj iar favoritul alegătorilor să-şi menţină candidatura, în timp ce celălalt să se retragă - că a primit un răspuns dezamăgitor, pentru moment, iar în aceste condiţii se vede nevoit să se concentreze pe lupta cu PSD din spatele Gabrielei Firea, arătând că problema nu mai e la el, iar mingea nu mai e în terenul lui.

Totodată, liberalul i-a adresat  o invitaţie contracandidei sale de la PSD, Gabriela Firea, la trei dezbateri televizate, în finalul campaniei, el adresându-i şi întrebarea dacă soţul ei, primarul Florentin Pandele, operează în Capitală, prin interpuşi, 2000 de taxiuri înregistrate în Ilfov.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, nicuşor dan

0/1 COMENTARII
Patalin Credoiu
26 mai 16:45
+0
VOTURI
-0
Deci, cand era vorba sa faca un sondaj, iar cel mai bun candidat sa fie sustinut de toata lumea, Nicusor Dan era foarte bun. Acum, brusc, dupa ce Dan l-a flituit, si-a dat seama ca e foarte slab pregatit...

Mai Patalin Credoiule, tu te asculti ce vorbesti? Azi e alba, maine-i neagra, dar tu vrei sa fii intr-o functie de decizie?
Nici gunoier nu te-as pune, "hotaratule"!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE