ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Cătălin Predoiu spune că vrea să facă un parc industrial în CapitalăCandidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a anunțat că dorește să înființeze un parc industrial în nordul Bucureștiului, dacă va fi ales primar.

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Catalin Predoiu spune ca vrea sa faca un parc industrial in Capitala
ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Cătălin Predoiu spune că vrea să facă un parc industrial în Capitală
Foto: psnews.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

Intr-un interviu pentru HotNews.ro, Catalin Predoiu spune ca va finanta biserici daca bugetul ii va permite, dar ca doreste mai intai sa creasca veniturile la buget printr-o politica de atragere a investitiilor in oras. Candidatul PNL sustine totodata ca doreste sa faca un parc industrial in nordul Capitalei, cu facilitati fiscale pentru firme si sart-up-uri.

"Vreau sa fac un parc industrial in nordul Capitalei, negociind cu Guvernul si cu Parlamentul sa facem un regim fiscal si administrativ pentru companii, pentru start-up-uri acolo. Vreau sa cream un Silion Valey. Toate lucrurile astea vor crea venituri in companiile private, care dupa aceea platesc si taxe locale. Si atunci nu mai ai nevoie sa cresti taxe. De aceea va spun, eu nu am nici o rezerva sa afirm acest lucru. Stiu sa fac si fara sa cresc taxe. Stiu sa fac, am mai facut lucrul asta si in domeniul privat.", a declarat Predoiu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri capitala, cătălin predoiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE