ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Ce spune Gabriela Firea despre retragerea lui Ludovic OrbanGabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat că regretă retragerea din cursa electorală a candidatului PNL, Ludovic Orban, dar consideră că este cea mai bună soluţie, date fiind acuzațiile care i se aduc.

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Ce spune Gabriela Firea despre retragerea lui Ludovic Orban
ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Ce spune Gabriela Firea despre retragerea lui Ludovic Orban
Foto: bn24.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Gabriela Firea spune că, deşi regretă retragerea din cursă a lui Ludovic Orban, decizia acestuia este cea mai bună soluţie în situaţia de faţă.

"Regret faptul că domnul Ludovic Orban a fost nevoit să se retragă din cursa electorală, dar, date fiind acuzațiile care îi sunt aduse, este, probabil, cea mai înțeleaptă decizie. Am convingerea că un partid de anvergura PNL va putea să găsească, în scurtul timp rămas până la termenul limită de depunere a dosarelor, un candidat la fel de valoros și performant ca domnul Orban. Sper în continuare, cu tărie, că această campanie electorală va fi nu despre oameni și partide, ci despre proiecte și soluții care să facă viața bucureștenilor mai bună", susţine Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Cu toate astea, conform unor surse Hotnews, Gabriela Firea ar urma să fie înlocuită de Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Primăria Capitalei. 

Liberalul Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite, după ce, în martie, a contactat un om de afaceri solicitându-i sprijin financiar în campania electorală pentru alegerile locale. DNA a anunțat luni că procurorii au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de Ludovic Orban.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale, Gabriela Firea, Ludovic Orban

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h