ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cine este candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria CapitaleiALEGERI BUCUREŞTI 2016. Biroul Permanent Naţional al Partidului Ecologist Român a validat luni candidatura lui Cristinel Deaconescu la Primăria Municipiului Bucureşti.


ALEGERI BUCURESTI 2016. Cine este candidatul Partidului Ecologist Roman la Primaria Capitalei (Foto puterea.ro)
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cine este candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Capitalei (Foto puterea.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Consilierul general Cristinel Deaconescu i-a informat luni pe colegii din CGMB că va candida la funcţia de primar general din partea Partidului Ecologist Român, el exprimându-şi regretul că partidele apelează la ''oameni din ONG-uri'' pentru a intra în cursa electorală pentru PMB, în loc să aleagă ''profesionişti din adminstraţia publică locală''.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Am luat hotărârea de a accepta propunerea Partidului Ecologist Român de a candida pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti. Voi, profesioniştii din administraţia publică locală, nu vă regăsiţi în opţiunile partidelor voastre, cele care v-au trimis aici, preferând să apeleze la oameni de la ONG-uri în loc să aleagă oameni cu experienţă, ca şi dvs. Cu regret constat că în anul 2016 partidele, în concubinaj cu ONG-urile, decid să înlocuiască profesionalismul cu notorietatea", a precizat el, în şedinţa extraordinară a CGMB, conform romaniatv.net. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. De asemenea, el a anunţat că în contextul acestei candidaturi se va abţine de la votul asupra proiectului de hotărâre privind eliberarea avizului de amplasare a bannerelor de publicitate politică în afara campaniilor electorale. De altfel, proiectul a fost respins de CGMB.

Etichete: candidat primaria Buczresti, Cristinel Deaconescu, Partidul Ecologist, per, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h