ALEGERI BUCUREŞTI, FOTOGRAFIA ZILEI. Mesajul unui magazin de cartier în ZIUA VOTULUIO tânără alegătoare din Bucureşti a postat pe Facebook o fotografie inedită la scurt timp după ce a ieşit dintr-o secţie de votare din Drumul Taberei, încercând astfel să sensibilizeze tinerii să îşi exercite dreptul de vot. 

Astfel, vânzătorul unui magazin de cartier din Drumul Taberei, din zona Aleei Paşcani, a încercat să le atragă clienţilor atenţia că în ziua votului oamenii ar trebui să fie mai responsabili.

Din acest motiv, frigiderul de băuturi alcoolice a fost acoperit cu un carton pe care stătea scris mesajul: "AZI VOTĂM! NU BEM!". 

"Am făcut-o azi dimineață, după vot, când îmi luam o înghețată de la nenea", a spus Cătălina Frâncu, tânăra care a surprins imaginea inedită duminică dimineaţa. 

"Politica românească e un subiect care ne face de multe ori să pufnim in mijlocul conversației a deznădejde, a intrat în reflex, aproape că nu e potrivit să nu o faci. Dar dacă după ce ai vorbit, asa cum se vorbește și ai terminat discuția și nu mergi să-ți spui părerea, peste ani tot același tip de conversații vei avea, și mai amare. So, make your change", a adăugat aceasta. 

Vorbind despre prezenţa redusă a tinerilor la vot până la amiază, studenta este optimistă şi consideră că "mai pe seară" vor ajunge şi aceştia în secţiile de votare.

"Eu cred că e aşa pentru că bătrânii se trezesc devreme și merg dimineață, mai pe seară o sa ajungă și tinerii, eu aşa sper", a conchis Cătălina Frâncu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Drumul Taberei, fotografie virala, fotografie vot, responsabilitate vot, ziua votului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE