ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Încă un candidat în cursa pentru Primăria Capitalei: Cristinel DeaconescuALEGERI BUCUREŞTI 2016. Biroul Permanent Național al Partidului Ecologist Român a validat luni candidatura lui Cristinel Deaconescu la Primăria Municipiului București.

ALEGERI LOCALE 2016
ALEGERI LOCALE 2016

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Ideile și proiectele ecologiste sunt obligatorii pentru un București modern, pentru creșterea calității vieții, pentru asigurarea confortului și bunăstării locuitorilor orașului. Evoluția și inovația sunt esențiale pentru trecerea la nivelul spre care aspirăm cu toții: București — Capitală Europeană", se arată într-un comunicat de presă al partidului, scrie Agerpres.

Ecologiștii spun că în desemnarea candidatului la Primăria Capitalei a contat expertiza profesională a acestuia în administrația publică locală.

''În acest demers, am ales să nu mizăm pe notorietatea candidatului, ci pe expertiza profesională în administrația publică locală. Activitatea avută în cele două mandate de consilier general și un mandat de președinte al CGMB îl recomandă pe Cristinel Deaconescu drept un om cu solide valori ecologiste și ca excelent primar al Capitalei'', precizează sursa citată.

Consilierul general Cristinel Deaconescu i-a informat luni pe colegii din CGMB că va candida la funcția de primar general din partea Partidului Ecologist Român, el exprimându-și regretul că partidele apelează la ''oameni din ONG-uri'' pentru a intra în cursa electorală pentru PMB, în loc să aleagă ''profesioniști din adminstrația publică locală''.

"Am luat hotărârea de a accepta propunerea Partidului Ecologist Român de a candida pentru funcția de primar general al municipiului București. Voi, profesioniștii din administrația publică locală, nu vă regăsiți în opțiunile partidelor voastre, cele care v-au trimis aici, preferând să apeleze la oameni de la ONG-uri în loc să aleagă oameni cu experiență, ca și dvs. Cu regret constat că în anul 2016 partidele, în concubinaj cu ONG-urile, decid să înlocuiască profesionalismul cu notorietatea", a precizat el, în ședința extraordinară a CGMB.

De asemenea, el a anunțat că în contextul acestei candidaturi se va abține de la votul asupra proiectului de hotărâre privind eliberarea avizului de amplasare a bannerelor de publicitate politică în afara campaniilor electorale. De altfel, proiectul a fost respins de CGMB.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Cristinel Deaconescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h