ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan a făcut publice numele donatorilor din campania sa electoralăCandidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat joi numele celor şase mari donatori ai campaniei sale: George Iacobescu, Alexandru Lăpuşan, Horia Manda, Nicolae Raţiu, Iulian Stanciu şi Florin Talpeş.

Nicusor Dan
Nicușor Dan

"Au văzut şi ei dezbaterea politică şi au înţeles că îmi fac un mare serviciu venind alături de mine", a explicat candidatul USB decizia de a face publice numele acestora.

El a prezentat într-o conferinţă de presă numele celor şase donatori care au contribuit cu sume mai mari de 10.000 de lei, însă nu a precizat exact care au fost sumele donate, scrie Mediafax.

Primul contribuitor prezentat de candidatul USB este George Iacobescu, care a dezvoltat cel mai mare proiect imobiliar al Londrei, lucru pentru care a primit titlul de "Sir" de la Regina Marii Britanii, a spus candidatul USB. Pentru campania lui Nicușor Dan a donat o sumă mare şi fiul lui Ion Raţiu, Nicolae Raţiu, de asemenea decorat de Regina Marii Britanii. Alexandru Lăpuşan, liderul unei companii de succes din IT, Horia Manda, de asemenea antreprenor în IT, Iulian Stanciu, managerul Emag, Florin Talpeş, creatorul Bitdefender sunt ceilalţi mari donatori.

"Vrem să facem dezvoltare imobiliară serioasă în Bucureşti, vrem să aducem investitori serioşi, nu găinăriile şi mica ciupeală", a explicat Nicuşor Dan.

Alte 400 de persoane au făcut donaţii online pentru campania USB, însă valoarea acestor donaţii este sub 10.000 de lei.

În prima zi de campanie electorală, Nicuşor Dan a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că a strâns aproximativ 174.000 de euro din donaţii - dintre care 706.500 lei au fost obţinuţi prin contract notarial de la 6 donatori importanţi.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, campanie electorală, campanie electorala nicusor dan, donaţii nicuşor dan, donatori campanie, nicuşor dan, nicusor dan alegeri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE