ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Nicușor Dan le cere contracandidaților să anunțe ce surse de finanțare auALEGERI BUCUREȘTI 2016: Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, le cere principalilor contracandidați, Gabriela Firea și Cătălin Predoiu, să facă publice sursele de finanțare folosite în campania pentru alegerile locale.

Nicusor Dan
Nicușor Dan
Foto: Facebook Nicusor Dan

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

Cererea vine în contextul în care purtătorul de cuvânt al PNL Cezar Preda a lansat mai multe acuzații la adresa lui Nicușor Dan. Liberalul a declarat vineri că Nicuşor Dan este „împins în luptă de oamenii PSD'', deoarece printre finanţatorii săi se numără George Iacobescu, apropiat al lui Adrian Năstase, şi Iulian Stanciu, fondator ASESOFT alături de Sebastian Ghiţă.

„Domnul Nicuşor Dan nu este nici independent şi nu este nici măcar preşedintele partidului pe care zice domnia sa că l-a înfiinţat. Este un iepuraş împins în luptă de oamenii PSD. La solicitarea noastră domnul Nicuşor Dan a prezentat o parte din lista finanţatorilor săi, sperând să îi aleagă pe cei mai onorabili. Sunt onorabili, dar sunt ai PSD'', a susţinut purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti.

Reamintim că Nicușor Dan a anunțat în această săptămână care sunt principalii sponsori ai campaniei sale.

Cererea lui Nicușor Dan de vineri a fost făcută pe Facebook:

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cezar preda, nicuşor dan

0/1 COMENTARII
KKN
21 mai 07:26
+0
VOTURI
-0
VREI SA DEVI PRIMAR GENERAL ?? AM VAZUT "INTERVIUL" DE LA REALITATEA TV , UNDE NU PREA AI STIUT SA VORBESTI SI SA-TI SUSTI "PROGRAMUL" ... PAI CE FACEM , BUCURESTIUL VA AVEA UN PRIMAR "MUT " ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE