ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan: Nu voi fi viceprimar, indiferent cine câştigăCandidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, că, în cazul unui eşec în cursa electorală, nu va accepta funcţia de viceprimar, iar partidul său va face opoziţie în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Nicusor Dan
Nicușor Dan
Foto: Facebook Nicusor Dan

"Eu sper să câştig aceste alegeri, în caz contrar nu voi fi viceprimar, indiferent cine câştigă, pentru că ar fi o alianţă politică, iar noi nu facem în momentul de faţă alianţe politice cu partide care sunt corupte. Aş vrea să avem o reprezentare cât mai mare în Consiliul General care să-l ajute pe primar să îşi impună deciziile. În cazul în care vom fi în opoziţie, vom vota pe proiecte. Dacă proiectele sunt bune pentru Bucureşti, le vom vota, dacă proiectele sunt proaste pentru Bucureşti, nu le vom vota. În orice caz, vom comunica cu bucureştenii şi le vom spune despre ce este vorba", a spus Nicuşor Dan, potrivit Mediafax.

Candidatul USB a respins de mai multe ori varianta preluării funcţiei de viceprimar al Capitalei, mai ales după ce Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul PSD la Primăria Generală şi-a manifestat dorinţa de a avea "un vieprimar ca Nicuşor Dan".

Etichete: alegeri bucuresti, ALEGERI BUCUREŞTI 2016, nicuşor dan, viceprimar bucuresti

0/1 COMENTARII
robert
02 iun 09:47
+0
VOTURI
-0
Lasa ca nici primar nu o sa ajungi, Nicu Sordan.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE