ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei din partea USBALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan şi-a depus marţi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura la Primăria Capitalei în numele USB, el precizând că a strâns în jur de 35.000 de semnături de susţinere şi alte 27.000 pentru susţinerea listei de candidaturi la CGMB.

ALEGERI BUCURESTI 2016. Nicusor Dan si-a depus candidatura la Primaria Capitalei din partea USB
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei din partea USB

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Suntem la sfârşitul a şase săptămâni extrem de extenuante pentru toată lumea, pentru că am strâns semnăturile pe bune. (...) Ţin să invit pe toţi în campania electorală care va urma, pentru că va fi o bătălie electorală între oameni şi maşinării de partid, între oameni, aşa cum sunt cei pe care îi vedeţi în spatele meu, oameni adevăraţi, oameni reali, care au dovedit în meseria lor şi vor să se sacrifice pentru binele comun, nu nişte marionete, care cele pe care le vedeţi fotografiate pe corturi ale unor grupuri de interese", a declarat liderul USB.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. El a mai spus că bucureştenii se află la sfârşitul unui mod de a face politică.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "E falimentul unei întregi clase politice. Avem 6 primari din 7 urmăriţi penal de DNA sau în diferite faze de cercetare penală. Am avut o politică dominată de jaful din banul public. Am avut o politică în care una s-a spus în faţă şi alta s-a făcut în spate, pe interese interpartinice. Depinde doar de noi să punem capăt acestui mod de a face politică şi de a face o administraţie publică curate şi deschisă către cetăţeni", a adăugat Nicuşor Dan, cita de Mediafax. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, depunere candidatura, nicuşor dan, Primăria Capitalei, USB

0/1 COMENTARII
Pentru Bucuresti
26 Apr 15:12
+0
VOTURI
-0
Sper ca de data asta sa inteleaga toti cei care au capul pe umeri ca, fara a fi perfect, e cea mai buna optiune pentru Bucuresti si bucuresteni.
Mult succes!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE