ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Nicușor Dan și Cătălin Predoiu se ceartă pe FacebookCandidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, l-a caracterizat, pe Facebook, pe Cătălin Predoiu (PNL), drept un "candidat disperat să ajungă pe locul 2". Predoiu i-a răspuns printr-un mesaj video postat pe rețeaua de socializare, recomandându-i să îşi "ţină nervii" şi să o atace pe Gabriela Firea, nu pe el.

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Nicusor Dan si Catalin Predoiu
ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Nicușor Dan și Cătălin Predoiu
Foto: adevarul.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

Nicuşor Dan a postat pe Facebook un mesaj, în care răspundea unor atacuri venite din partea lui Marian Preda şi Sebastian Bodu, privind activitatea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul.

"Nu vreau să fac o presupoziţie şi să cred ca, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar afla Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajunga pe locul doi. Vreau să spun cat se poate de clar: nu am luat NICIODATĂ bani pentru ca ASB să înceapă o acţiune în instanţă. Nu am luat NICIODATĂ bani pentru ca ASB să oprească o acţiune in instanţă. Mai mult decât atat, nu am renunţat NICIODATĂ la un proces pe care l-am început", a scris Nicuşor Dan, anunțând și că va depune și o plângere împotriva lui Preda şi Bodu pentru calomnie.

Cătălin Predoiu i-a răspuns printr-o înregistrare video, prin care îi transmite că:

"Acum câteva minute am citit atacul lui Nicuşor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil şi nedrept. Nicuşor dragă, ţine-ţi nervii şi nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea şi PSD. De ce nu o faci?"

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, le-a propus, luni, lui Nicuşor Dan (USB) şi Daniel Barbu (ALDE) susţinerea unei candidaturi unice a dreptei în Bucureşti, pe baza unui sondaj făcut cu o săptămână înainte de finalul campaniei, după care cel mai bine clasat să primească sprijinul celorlalţi doi înainte de scrutin. Propunerea lui Predoiu a fost respinsă de cei doi.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, nicuşor dan

0/1 COMENTARII
ppp
28 mai 12:44
+0
VOTURI
-0
lui Predoiu ii mai lipseau ochelarii de soare si l-as fi confundat cu Andrei Versace :))) Predoiu Versace

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE