ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PATRU JURNALIŞTI se luptă pentru un post de primar în CapitalăALEGERI BUCUREŞTI 2016. Robert Turcescu este cel mai recent jurnalist care intră în lupta electorală din partea PMP pentru alegerile locale. Candidatura sa vine dupe ce fostele jurnaliste Gabriela Vrânceanu Firea şi Laura Chiriac, la rândul lor foste realizatoare de talk-show TV, s-au înscris şi ele în cursa electorală. La fel şi un fost ziarist, Ovidiu Zara, actualmente invitat la emisiunile Antena 3 şi România TV.

Patru jurnalisti candideaza la un post de primar in Capitala
Patru jurnalişti candidează la un post de primar în Capitală

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Robert Turcescu, candidat PMP la Primăria Capitalei

Robert Turcescu va candida din partea PMP la Primăria Bucureşti. Fostul jurnalist, consacrat că realizator al emisiunilor de talk-show de la Realitatea TV şi apoi B1 TV, Turcescu s-a retras temporar din scenă media prin momentul straniu din toamna anului electoral 2014, când a spus că a fost ofiţer acoperit al unui serviciu de informaţii. Nu a durat mult până a revenit pe micul ecran, mai întâi că invitat la Nasul TV, postul lui Radu Moraru. Recent a lansat o televiziune online, Unde TV, unde realizează interviuri preluate şi de Evenimentul Zilei, scrie hotnews.ro.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a fost propulsată candidat PSD la Primăria Capitalei printr-o decizie de luna trecută. Firea a intrat activ în politică în 2012, când a candidat şi a obţinut un post de senator pe listele PSD. Este vicepreşedinte PSD şi şefa organizaţiei PSD Bucureşti. Că jurnalist, ea a lucrat în presă centrală din anii '90, când a fost, timp de mulţi ani, realizator şi moderator la TVR. După ce, în 1999, a fost responsabilă cu imaginea premierului de atunci Mugur Isărescu, în 2001 s-a alăturat Intact. La trustul lui Dan Voiculescu a fost redactor şi prezentator al Observatorului Antena 1, realizator de talks-show (Ştirea Zilei) şi de emisiune informativă ("Săptămâna financiară) la Antena 3, precum şi director general al revistei Săptămâna Financiară şi, apoi, al ziarului Financiarul.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Laura Chiriac, candidată ALDE la Primăria Sectorului 6

O altă realizatoare de talk-show înscrisă în alegeri este Laura Chiriac, candidată ALDE la Primăria Sectorului 6. Fosta jurnalistă Radio France Internaţionale şi fost corespondent al Europe 1 şi AFP, ea a lucrat, în perioada 2007-2011, la Realitatea TV, iar apoi, până în 2014, la România TV, înainte să revină pentru câteva luni la Realitatea. Chiriac a fost consilier de stat în Guvernul Ponta, iar din vara anului trecut a ocupat diverse poziţii în cadrul ALDE.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Ovidiu Zara, candidat Partidului Mişcarea Liberală la Primăria Sectorului 6

Ovidiu Zara, fost ziarist între altele la Cotidianul şi Curentul, în ultimii ani consilier local la Sectorul 6, din partea PC. Actualmente, bannerele sale stradale împânzesc Berceniul, iar el apare constant că invitat în emisiunile Antena 3 şi România TV. 

Etichete: alegeri bucuresti, ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale, jurnalisti candidati post primar, post primar bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE