ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Plângeri penale pe numele candidaților PSD din trei sectoare, depuse de PNLPNL anunță că reprezentanții partidului au depus mai multe plângeri penale pe numele candidaților PSD din trei sectoare, în care îi acuză pe cei din urmă de șantaj, amenințare, mită electorală, abuz în serviciu, dar și alte infracțiuni.

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Plangeri penale pe numele candidatilor PSD din trei sectoare, depuse de PNL
ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Plângeri penale pe numele candidaților PSD din trei sectoare, depuse de PNL
Foto: realitatea.net

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

"Reprezentanții PNL din trei sectoare ale Capitalei au depus deja mai multe plângeri penale pe numele candidaților PSD din sectoarele 1, 2 și 3 ale Municipiului București. Aceste plângeri reclamă fapte deosebit de grave precum: uzurpare de calități oficiale, șantaj, amenințare, abuz în serviciu, mită electorală, deturnare de fonduri și folosirea lor în scop electoral", transmite PNL București printr-un comunicat de presă.

Liberalii nu oferă mai multe informații privind infracțiunile de care îi acuză pe Dan Tudorache, Mihai Mugurel Toader și Robert Negoiță, însă îi cer candidatei PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, să ia atitudine în acest sens.

"O somăm pe Gabriela Firea să facă, așa cum a promis, o campanie curată în București, și nu una murdară ca cea pe care o practică colegii săi din PSD în sectoarele 1, 2 și 3 PNL București îi solicită președintelui PSD București, Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei, să le ceară colegilor săi, candidați ai PSD la primăriile de sector, să respecte legea electorală din România.", acuză PNL prin Cezar Preda, purtător de cuvânt al filialei București.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, PNL, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE