ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PNL îşi anunţă OFICIAL candidaţii la primăriile de sector pe 7 martieALEGERI BUCUREŞTI 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni, la B1 TV, că partidul pe care îl reprezintă aşteaptă rezultatele analizelor sociologice efectuate în Bucureşti, urmând ca pe 7 martie candidatii PNL la primăriile de sector din capitală să fie validaţi de conducerea partidului.

ALEGERI BUCURESTI 2016. PNL isi anunta OFICIAL candidatii la primariile de sector pe 7 martie (Foto romanialibera.ro)
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PNL îşi anunţă OFICIAL candidaţii la primăriile de sector pe 7 martie (Foto romanialibera.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ''Probabil ca undeva miercuri, joi saptamana aceasta primim analizele pe fiecare sector in parte. Acest lucru inseamna ca luni vom avea un Birou Politic National in care organizatia de Bucuresti va prezenta rezultatul colegilor mei din conducerea partidului si vor veni cu propuneri de candidaturi (...) 7 martie, de principiu, ne incadram in acest calendar'', a declarat Alina Gorghiu, la B1 Tv, citată de Hotnews.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Biroul Politic National al PNL l-a validat, cu unanimitate de voturi, pe Ludovic Orban drept candidat al partidului pentru Primaria Capitalei.

Citeşte şi ALEGERI 2016. Sondaj PSD: Se evaluează şansele unei confruntări între Firea (PSD) şi Orban (PNL)

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. După ce PNL a anunţat schimbarea candidatului pentru Capitală, propunându-l pe Ludovic Orban, în locul lui Cristian Buşoi, la nivel oficial, liderii PSD au declarat că această schimbare este una care îi avantajează. Surse din PSD au declarat că mutarea liberalilor ar putea schimba strategia gândită de social-democraţi. Detalii, aici. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alina gorghiu, candidati PNL la primariile de sector

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE