ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PSD și UNPR au semnat un protocol de alianță electorală pentru CapitalăALEGERI BUCUREŞTI 2016. PSD și UNPR au semnat joi un protocol de alianță electorală pentru alegerile locale din București.

ALEGERI BUCURESTI 2016. PSD si UNPR au semnat un protocol de alianta electorala pentru Capitala
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PSD și UNPR au semnat un protocol de alianță electorală pentru Capitală

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Documentul, semnat de președintele interimar al PSD București, Gabriela Firea, și liderul UNPR, Valeriu Steriu, precede constituirea unei alianțe electorale pentru București în vederea pregătirii alegerilor locale, scrie Agerpres.

Cei doi lideri au promis că vor milita, prin colaborarea dintre cele două formațiuni, pentru ca bucureștenii să beneficieze de o serie de proiecte, precum mai multe spații verzi sau colaborări în domeniile sănătate, educație, cultură.

"Capitala suferă, are de zece ori mai puțin spațiu verde pe cap de locuitor decât capitalele europene. (...) Voi milita, ca primar, ca drepturile de proprietate ale Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, aflate acum la Ministerul Culturii, să fie transferate la Primăria Capitalei și apoi la primăriile de sector, pentru ca acesta să poate fi reconstruit, reparat și redat circulației", a subliniat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Valeriu Steriu a subliniat, la rândul său, că protocolul semnat joi reprezintă un început de relansare a alianței dintre cele două partide, începută în urmă cu patru ani.

"Iată că stânga se unește pentru ca Bucureștiul să aibă proiecte. (...) Sunt convins că împreună putem obține cele sașe sectoare și Capitala. UNPR va contribui semnificativ în acest proiect pentru a avea un rezultat foarte bun în alegerile locale", a adăugat liderul UNPR.

Protocolul prevede susținerea de către UNPR a candidaților PSD la primăriile de sector și la Primăria Capitalei, precum și liste comune ale celor două formațiuni pentru celelalte funcții (consilier, etc).

Ceremonia de semnare a protocolului a avut loc în parcul Bazilescu din Capitală.

Etichete: protocol PSD UNPR, psd, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE