ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Schimb de replici Firea-Predoiu pe FacebookALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, şi cel al PNL, Cătălin Predoiu, au avut un schimb de replici pe Facebook, pornind de la o întrebare a liberalului legată de taxiurile din Ilfov.

Catalin Predoiu si Gabriela Firea
Cătălin Predoiu şi Gabriela Firea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL pentru Primăria Generală, Cătălin Predoiu, i-a cerut adversarei sale de la PSD, Gabriela Firea, să precizeze dacă este adevărat că soţul acesteia controlează 2.000 de taxiuri care operează în Bucureşti, iar Firea a răspuns că liberalul minte "de îngheaţă apele".

Cătălin Predoiu a postat pe contul său de Facebook o întrebare adresată contracandidatei sale Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă, pe tema taxiurilor pirat din Ilfov care operează în Bucureşti, scrie news.ro.

"Este adevărat că soţul sale, domnul Pandele (Florentin Pandele, primarul din Voluntari - n.red.), operează în Bucureşti, prin interpuşi, aproximativ 2.000 de taxiuri înregistrate în Ilfov? Aştept să-mi dea un răspuns la această întrebare. Ori dânsa, ori grupul de interese din spatele dânsei", a spus candidatul PNL.

El a primit răspunsul lui Firea, la rubrica de comentarii. "Vă voi răspunde într-o dezbatere TV ca să vă pot vedea expresia feţei, reacţia, când voi demonstra că minţiţi de îngheaţă apele. Şi să primesc scuzele dumneavoastră pentru dezinformare, dacă mai aveţi puţină decenţă", a replicat Firea.

Predoiu a profitat de interesul candidatei PSD pentru contul său de Facebook pentru a reînnoi propunerea ca ei doi să se înfrunte în trei dezbateri televizate. "OK, doamna Firea. N-aţi vrea să ne privim în ochi preţ de trei dezbateri unu la unu? Şi să avem mai mult timp să ne întrebăm şi despre alte lucruri care ţin de soarta oraşului?", a întrebat Cătălin Predoiu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, Gabriela Firea

0/1 COMENTARII
alex
28 May 05:29
+0
VOTURI
-0
ce "carnati"! asta este noua strategie marca PNL PSD pt a-i scoate din joc pe ceilalti candidati gen Nicusor Dan? Participa la dezbateri numai cei doi pentru a lasa impresia ca numai doi candidati conteaza... niste mizerabili.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE