ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Specialist comunicare: "Bătălia" pentru PMB din acest an va fi unicăALEGERI BUCUREŞTI 2016. Sorin Trâncă, unul dintre cei mai experimentați specialiști în comunicare, susţine că alegerile din acest an pentru Primăria Bucureşti vor fi altfel decât până acum, în condiţiile în care partidele politice nu au scos în prim plan nume sonore pentru fotoliul de primar general şi că, pentru prima dată, nu există un candidat puternic cotat cu cele mai multe şanse, toţi competitorii având şanse aproape egale. 

ALEGERI BUCURESTI 2016. Un specialist in comunicare explica de ce "batalia" din acest an va fi unica (Foto ziuaveche.ro)
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Un specialist în comunicare explică de ce "bătălia" din acest an va fi unică (Foto ziuaveche.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. „Bătălia la Primăria Bucureşti din 2016 va fi ceva cu adevărat unic. Este pentru prima dată o bătălie cu atâtea necunoscute: niciun partid nu intră în bătălia asta cu ceva avantaje, niciun candidat nu e semi-calificat sau măcar extrem de proeminent, ca în alte rânduri. Este, dacă îmi aduc bine aminte, prima dată când nu avem o situaţie de tip "X şi ceilalti" sau X, Y şi altii". Motiv pentru care cred că fiecare dintre cei ce candidează (cu excepţia lui Traian Băsescu) au o şansă reală", spune Sorin Trâncă, fondator al Friends/TBWA și unul dintre cei mai experimentați specialiști din publicitatea autohtonă, citat de romaniatv.net. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. De asemenea, niciunul din numele propuse nu se aseamănă cu Sorin Oprescu. Există voci în spaţiul public care susţin că, dacă nu ar fi apărut problemele legate de DNA în cazul doctorului, acesta ar fi câştigat la pas încă un mandat.

"Nu cred că există vreun candidat similar lui Oprescu acum, nu. Din multe motive. Sorin Oprescu era un "cineva" politic, avea un trecut de gospodar confirmat (vezi Spitalul Municipal) şi, mai ales, avea o carieră cu mare priză la publicul care contează în votul pentru Capitală. Mergeţi pe o scară de bloc de pe Bd. Basarabia, sunaţi la orice interfon şi spuneţi că sunteţi doctor şi aveţi nevoie să intraţi în bloc, vi se va deschide", susţine Sorin Trâncă.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Până în prezent, Gabriela Firea este prima opţiune a PSD pentru Primăria Capitalei, iar Cristian Buşoi este propunerea filialei PNL Bucureşti. De asemenea, liberalul beneficiază şi de susţinere din partea şefului statului.

De asemenea, fostul preşedinte şi edil al Capitalei, Traian Băsescu, a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte la o posibilă candidatură pentru primăria Bucureşti.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan, Adrian Thiess şi Ciprian Ciucu completează lista candidaţilor la alegerile pentru scaunul de primar general. Ciprian Ciucu este candidatul susţinut de partidul Monicăi Macovei, M10, la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale, candidati primaria Bucuresti

0/2 COMENTARII
geo
17 Feb 09:40
+0
VOTURI
-0
sper ca Nicusor Dan sa castige alegerile. Ar fi o rusinos pentru Bucuresti ca dupa Oprescu sa o avem ca primarita pe mahalagioaica de Gabi Firea.
Secu
17 Feb 09:33
+0
VOTURI
-0
"Sorin Oprescu era un "cineva" politic, avea un trecut de gospodar confirmat (vezi Sos. Pantelimon, Iancului, Liviu Rebreanu, Pasaj Piata Sudului, etc.) şi, mai ales, avea o carieră cu mare priză la publicul care contează în votul pentru Capitală." - Mare specialist specialistul asta, nu ai ce zice!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE