ALEGERI BUCUREŞTI. Alexandru Nazare s-a împrumutat la bancă pentru campania electorală la Sectorul 1ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, deputatul Alexandru Nazare, a declarat, vineri, că a făcut un credit de 90.000 de lei pentru a-şi finanţa campania electorală, afirmând că schimbarea legislaţiei privind finanţarea campaniilor electorale este binevenită.

ALEGERI BUCURESTI. Alexandru Nazare s-a imprumutat la banca pentru campania electorala la Sectorul 1
ALEGERI BUCUREŞTI. Alexandru Nazare s-a împrumutat la bancă pentru campania electorală la Sectorul 1

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ''(Voi proceda.n.r.) cum procedează toată lumea, eu, personal, am făcut un credit. Am fost ieri (joi-n.r) la bancă, am împrumutat nişte bani. Vom respecta întocmai regulile care se impun. Creditul apare în declaraţia de avere pe care am depus-o. Am făcut un credit de 90.000 de lei'', a precizat candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, deputatul Alexandru Nazare, după depunerea dosarului de candidatură, care a inclus o listă de 4000 de semnături de susţinere.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Alexandru Nazare a explicat că a făcut un împrumut bancar pentru că legea obligă candidaţii la funcţia de primar ''să depună în cont nişte bani''.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ''Acestea sunt regulile după noua lege şi am făcut un credit ca să am aceşti bani, pe care îi voi returna la sfârşitul campaniei electorale'', a mai spus liberalul care s-a angajat că va continua toate proiectele bune începute de Chiliman şi dacă va fi nevoie va sta în stradă chiar şi mai mult de 100 de zile ca să se consulte cu cetăţenii Sectorului 1.

Sursa: Mediafax

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Alexandru Nazare, bani, campanie electorală, credit banca, finantare

0/1 COMENTARII
Wulan Sari
12 nov 13:11
+0
VOTURI
-0
O zi buna,
  Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
GUARANTEE TRUST LOAN sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu rata dobânzii la prețuri accesibile și vreau să știți că împrumutul Garanția Trust va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici 100% că Garanția creditelor TRUST sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?
  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Loana George, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. Vreau, de asemenea, să știți că Împrumutul de garanție nu a fost niciodată implicat în nici o activitate de fraudă.

Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumne

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h