ALEGERI BUCUREŞTI. Alexandru Nazare s-a împrumutat la bancă pentru campania electorală la Sectorul 1ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, deputatul Alexandru Nazare, a declarat, vineri, că a făcut un credit de 90.000 de lei pentru a-şi finanţa campania electorală, afirmând că schimbarea legislaţiei privind finanţarea campaniilor electorale este binevenită.

ALEGERI BUCURESTI. Alexandru Nazare s-a imprumutat la banca pentru campania electorala la Sectorul 1
ALEGERI BUCUREŞTI. Alexandru Nazare s-a împrumutat la bancă pentru campania electorală la Sectorul 1

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ''(Voi proceda.n.r.) cum procedează toată lumea, eu, personal, am făcut un credit. Am fost ieri (joi-n.r) la bancă, am împrumutat nişte bani. Vom respecta întocmai regulile care se impun. Creditul apare în declaraţia de avere pe care am depus-o. Am făcut un credit de 90.000 de lei'', a precizat candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, deputatul Alexandru Nazare, după depunerea dosarului de candidatură, care a inclus o listă de 4000 de semnături de susţinere.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Alexandru Nazare a explicat că a făcut un împrumut bancar pentru că legea obligă candidaţii la funcţia de primar ''să depună în cont nişte bani''.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ''Acestea sunt regulile după noua lege şi am făcut un credit ca să am aceşti bani, pe care îi voi returna la sfârşitul campaniei electorale'', a mai spus liberalul care s-a angajat că va continua toate proiectele bune începute de Chiliman şi dacă va fi nevoie va sta în stradă chiar şi mai mult de 100 de zile ca să se consulte cu cetăţenii Sectorului 1.

Sursa: Mediafax

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Alexandru Nazare, bani, campanie electorală, credit banca, finantare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE