ALEGERI BUCUREŞTI. Încă un candidat, în cursa pentru Primăria sectorului 2ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Senatorul Dumitru Pelican va candida la Primăria sectorului 2. Pelican a anunţat că va intra în cursa electorală din partea Partidului Ecologist.

Dumitru Pelican
Dumitru Pelican

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Senatorul Dumitru Pelican şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria sectorului 2 pe Facebook.

"E o hotarire luata, voi candida la Primaria sectorului 2,Municipiul Bucuresti !!! Dupa discutii indelungi purtate cu mai multe organizatii de pensionari, cu mai multe ONG-uri din societatea civila, cu Sindicatul Cadrelor Militare in rezerva, cu foarte multi oameni din sector, nemultumiti de ceea ce se intimpla, am luat hotarirea de a candida la Primaria Sectorului 2-Bucuresti!

O voi face pe listele Partidului Ecologist, vom avea lista proprie de consilieri si ne vom inscrie in aceasta cursa! Cu ajutorul dumneavoastra, cu sprijinul oamenilor care-si doresc aceasta candidatura a mea, ne vom prezenta in fata alegatorilor cu speranta ca vom cistiga! Asa sa ne ajute Dumnezeu!", a scris Pelican.

Senatorul Dumitru Pelican si-a anuntat, pe 21 martie, in plenul Parlamentului, demisia din ALDE si din functia de lider al grupului parlamentar al acestui partid.

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, Dumitru Pelican

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE