ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Listele candidaților care participă la EUROPARLAMENTARE 2014ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Majoritatea partidelor politice importante din România au depus listele de candidați la alegerile europarlamentare din 2014 la Biroul Electoral Central.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Listele candidatilor care participa la EUPARLAMENTARE 2014
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Listele candidaților care participă la EUPARLAMENTARE 2014
Foto: www.observatorbn.ro

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus, sâmbătă, la sediul Biroului Electoral Central, dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare.

LISTA FINALA PSD-UNPR-PC:

1. Corina Cretu

2. Ecaterina Andronescu

3. Catalin Ivan

4. Dan Nica

5. Maria Grapini (PC)

6. Damian Draghici (UNPR)

7. Daciana Sarbu

8. Ioan Mircea Pascu

9. Viorica Dancila

10. Sorin Moisa.

11. Victor Bostinaru

12. Ciprian Tanasescu

13. Doru Frunzulica (UNPR)

14. Laurenţiu Rebega (PC)

15. Claudia Tapardel

Lista integrală a candidaților, pe stiripesurse.ro

Ecaterina Andronescu a câștigat procesul cu ANI. Poate candida la Europarlamentare 2014 

Dacă Înalta Curte menţine decizia ANI de incompatibilitate, Andronescu va pierde dreptul de a mai deţine o funcţie publică în următorii trei ani. De asemenea, NU mai poate candida la europarlamentare.

Ecaterina Andronescu, preşedintele interimar al PSD Bucureşti, a fost găsită în stare de incompatibilitate de către Curtea de Apel Bucureşti, în urma unei sesizări făcute de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate. Ecaterina Andronescu a deţinut, în aceeaşi perioadă, funcţiile de senator, rector la Universitatea Politehnica din Bucureşti şi viceprepedinte PSD.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Reprezentanții Partidului Național Liberal, în frunte cu Crin Antonescu și Rareș Mănescu, au depus listele de candidați la alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Lista PNL pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Norica Nicolai, urmată de Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Eduard Hellvig, Mihai Ţurcanu, Claudia Benchescu, Romeo Stavarache şi Andrei Muraru.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL a depus, duminică, la Biroul Electoral Central (BEC) lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezența liderului PDL, Vasile Blaga, a unor lideri ai partidului și candidați la un fotoliu de deputat în Parlamentul European, potrivit Agerpres. Vasile Blaga și-a exprimat speranța ca democrat-liberalii să obțină în urma scrutinului din 25 mai șapte-opt locuri în Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele poziții se află Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputați ai partidului. Pe aceeași listă, care are 42 de candidați, se regăsesc președintele PDL Cluj, Daniel Buda, și mai mulți primari democrat-liberali de mari orașe, Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Brașov), Dorin Florea (Târgu Mureș) și Mircea Hava (Alba Iulia).

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Consiliul Național de Conducere a PNȚCD a finalizat pe 23 martie 2014, lista candidaților care vor reprezenta formațiunea creștin-democrată în alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anunțat că partidul pe care îl conduce a strâns  semnături, menționând că scopul este acela ca formațiunea să obțină, în alegeri, cel puțin 5% dintre voturi pentru a deveni partid europarlamentar. 

Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat a depus la 25 martie 2014, la Biroul Electoral Central, lista candidaților la alegerile europarlamentare, împreună cu 241.471 de semnături. Candidații creștin-democrați, Aurelian Pavelescu, Sebastian Bodu, Maria Stavrositu, Alexandru Ștefănescu și Ion Neacșu au fost însoțiți de prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, și deputatul Diana Tușa.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. "Lista electorală va fi deschisă de mine, în calitate de preşedinte al partidului, pe poziţia a doua, domnul Sebastian Bodu, europarlamentar PNŢCD, pe poziţia a treia, doamna Maria Stavrositu, preşedinta filialei Constanţa şi vicepreşedinte al PNŢCD, criticul şi scriitorul Alex Ştefănescu va fi pe poziţia a patra şi Nelu Neacşu, secretarul internaţional al partidului pe lângă PPE, pe locul al cincilea. În restul listei sunt şefi de organizaţii judeţene, Cluj, Braşov, Timiş, şi multe alte organizaţii judeţene", a spus Pavelescu.

Iulian Crăciun este candidatul creștin-democrat pentru alegerile parțiale din București.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Consiliul Național de Conducere al PNȚCD a decis astăzi, 23 martie 2014, că formațiunea creștin democrată va participa la alegerile parțiale pentru colegiile de parlamentari care se vor desfășura odată cu scrutinul pentru europarlamentare. Formațiunea creștin-democrată se va concentra asupra colegiului de Senat, din Sectorul 4, colegiu abandonat de Dan Voiculescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Prima șansă de a fi nominalizat candidat în acest colegiu o are Iulian Crăciun, candidatul dreptei la alegerile din decembrie 2012 în același colegiu. Prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, a afirmat că: „Pentru PNȚCD, Capitala este o prioritate, pentru că, în urmă cu 20 de ani, aceasta era dominată de creștini-democrați și avem datoria să recâștigăm susținerea bucureștenilor."

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Conducerea PMP a depus, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Primele locuri sunt ocupate de Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi şi Cristian Petrescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se află omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta preşedintă a Federaţiei de Tenis Ruxandra Dragomir, Alexandru Leşco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat în lotul Ilaşcu.

Preda a precizat şi obiectivele pe care le vor avea candidaţii PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunităţi de locuri de muncă pentru români, consolidarea relaţiilor cu SUA şi o atitudine fermă faţă de Rusia, precum şi susţinerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetăţenii români.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. La sediul BEC au fost prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac şi deputatul Elena Udrea, aceasta arătând că au fost strânse 307.000 de semnături pentru depunerea listei pentru alegerile europarlamentare, adică "mai mult decât partidele cu 20 de ani de istorie".

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Partidul Noua Republica si-a depus, marti dimineata, la sediul Biroului Electoral Central, lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul partidului Noua Republica, s-au strans peste 215.000 de semnaturi de sustinere a partidului.

De asemenea, partidul a mai transmis ca media varstei candidatilor este de 37 de ani, iar liderul candidatilor este insusi presedintele partidului, Mihai Neamtu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pe locul doi se afla George Mioc, un roman in varsta de 63 de ani, care locuieste de aproape 40 de ani in Statele Unite ale Americii, in timp ce locul trei ii revine lui Stefan Bargaoanu, antreprenor si prim-vicepresedinte al partidului.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pe lista partidului Noua Republica figureaza 32 de candidati, dintre care 16 sunt antreprenori.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Au fost depuse liste de candidaţi în numele PRM atât de către Corneliu Vadim Tudor (care deschide lista), cât şi de Gheorghe Funar.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PPDD a depus marți listele cu candidați la Alegerile Europarlamentare 2014, pe primele locuri pe lista candidaților aflându-se, pe lângă Dan Diaconescu și Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu și Radu Orzață.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Mircea Diaconu și-a depus candidatura ca independent, la BEC, miercuri seară, după ce a strâns 125.000 de semnături.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Forta Civică a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Pe primul loc al listei se află chiar liderul partidului, Mihai Răzvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca media de varsta a candidatilor propusi de FC pentru europarlamentare este de 41 de ani, o treime dintre acestia fiind femei. Ungureanu a mai spus ca la BEC au fost depuse si cele 217.000 de semnaturi care sustin aceste candidaturi.

El a aratat ca pe locul doi al listei se afla Diana Pavelescu, secretar general al Asociatiei Degustatorilor Profesionisti si presedinte al Organizatiei FC Sibiu, iar pe locul trei Mihaela Nicolau, profesor in Galati, sustinatoarea unui doctorat in Italia, specialista in management si economie. Potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu, locurile patru si cinci de pe lista sunt ocupate Adriana Radu, profesor la Iasi si Vlad Alexandescu, profesor universitar la Universitatea din Bucuresti, laureat al Academiei Franceze.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. - Dănuț Liga și-a depus și el candidatura, ca independent.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.

Etichete: alegeri europarlamentare 2014, candidati alegeri europarlamentare 2014, lista candidati alegeri europarlamentare 2014, realitatea

0/92 COMENTARII
My Thesis
11 Feb 03:37
+0
VOTURI
-0
help me write my paper best college essay writing service write my papers write my papers
car insurance online
09 Feb 15:03
+0
VOTURI
-0
auto insurance auto insurance quote auto insurance in florida cheap auto insurance quotes
Buying Essays Online
09 Feb 11:41
+0
VOTURI
-0
research paper research essay write a research paper write my research paper
Pay Day Loans
09 Feb 08:30
+0
VOTURI
-0
loans for bad credit personal loans with bad credit loans for bad credit compare loan
Loan
09 Feb 04:33
+0
VOTURI
-0
credit consolidation loans for bad credit hard money loans loans online loans online
Cash Advance
07 Feb 05:23
+0
VOTURI
-0
cash advance bad credit cash loans cash lenders bad credit loans not payday loans
Jameslek
06 Feb 19:29
+0
VOTURI
-0
online payday loans no credit check lenders only easy fast payday loans easy fast payday loans live sex chat live sex chat chat cam sex sex chat online payday advance loan payday advance loan instant online payday loan instant online payday loan same day loan same day payday loans online same day loans same day loans online payday loans payday loan online instant online loans instant online loans
Pay Day Loans
06 Feb 15:29
+0
VOTURI
-0
no credit check payday loans loans for people with bad credit payday loans instant cash apply for payday loan online
Money Loan
05 Feb 16:25
+0
VOTURI
-0
loans instant approval no credit check payday loans instant approval loans instant approval loans instant approval
nationwide insurance
04 Feb 12:10
+0
VOTURI
-0
classic car insurance best auto insurance companies best auto insurance best car insurance
Pay Day Loans
03 Feb 01:52
+0
VOTURI
-0
cash loans need cash now cash lenders need cash now
Jameslek
02 Feb 06:46
+0
VOTURI
-0
payday loans for bad credit payday loans bad credit easy payday loans online online installment loans asian sex show free xxx webcams webcams porn adult webcams best online loans same day payday loans online online payday loans for bad credit online payday loans for bad credit research report research report buy an essay online primary homework help saxons
Bad Credit
02 Feb 03:33
+0
VOTURI
-0
online loan online loan application loan online online loan
Best Payday Loan
01 Feb 15:33
+0
VOTURI
-0
payday loans denver payday loans online loans online loans online
Cash Advance
01 Feb 08:15
+0
VOTURI
-0
installment buying definition installment loans installment loans installment loans
Payday Loan
01 Feb 08:05
+0
VOTURI
-0
payday loans online payday loans online payday loans online no credit check online payday loans no credit check
Paper Writer
01 Feb 00:21
+0
VOTURI
-0
cheap article writing service do my paper help me write my life story write my papers
insurance for cars
30 Jan 08:02
+0
VOTURI
-0
cheap auto insurance in texas cheap auto insurance cheap auto insurance extremely cheap auto insurance
Essay-writer.Org
29 Jan 19:20
+0
VOTURI
-0
essay writing phrases write me an essay essay online escape room write essays online
usaa auto insurance
29 Jan 08:47
+0
VOTURI
-0
top rated auto insurance companies auto ins best auto insurance best auto insurance companies
Jameslek
29 Jan 08:15
+0
VOTURI
-0
webcam slut live porn cam adult webcams wife webcam bad credit loans direct lenders payday advance loans payday cash loan bad credit payday loans direct lenders best payday loan online quick cash loans online loans direct lenders online loans direct lenders
Direct Lenders
29 Jan 05:15
+0
VOTURI
-0
cash loans cash loans easy money payday loans cash loans
My Homework Help
29 Jan 03:17
+0
VOTURI
-0
do my paper write my paper for me write my custom paper write conclusion
Loan Cash
27 Jan 20:59
+0
VOTURI
-0
payday loans no credit check same day payday loans online payday loans online cash loan advance
rental car insurance
27 Jan 19:59
+0
VOTURI
-0
auto insurance quotes auto insurance quotes online instant cheap car ins auto insurance quotes
Payday Loan Online
27 Jan 01:40
+0
VOTURI
-0
cash advance loans online payday advance cash advance loan express cash advance
Getting A Loan
26 Jan 13:16
+0
VOTURI
-0
land loans loans online no credit check personal loan for legitimate payday loans
Online Loan
26 Jan 13:14
+0
VOTURI
-0
payday instant loans 100 payday loan payday loans no credit check same day payday loans no credit
Jameslek
26 Jan 10:28
+0
VOTURI
-0
free webcam porn free webcam porn free bbw cams free webcam porn research paper college essay helper college paper college paper one on one chat rooms chat rooms free adult chat free adult cam to cam research paper ut online homework research paper research essay free live sex shows free adult webcam chat free adult webcam chat live webcam porn research papers school papers help me with math homework writing my paper buy essay buy essays online buy essay online buy an essay
Loans Online
25 Jan 02:01
+0
VOTURI
-0
personal loans no credit check personal loan no credit check loans no credit check elastic loans
Quick Loans
25 Jan 00:36
+0
VOTURI
-0
payday advance payday advance payday advance fast cash advance
Online Loan
24 Jan 00:18
+0
VOTURI
-0
cash loans cash loans easy money payday loans cash loans
Loan Cash
22 Jan 19:56
+0
VOTURI
-0
online loan payday loans online ez cash payday loans loans online
Online Loans
20 Jan 17:04
+0
VOTURI
-0
loans for bad credit loans with bad credit small loans for bad credit loans for bad credit
Buy Essays Papers
19 Jan 07:50
+0
VOTURI
-0
college essay writing service get a paper written review article write my assignment for me
Fastest Payday Loan
19 Jan 07:17
+0
VOTURI
-0
loan till payday cheap personal loans same day payday payday 2 xbox one
Online Loan
19 Jan 05:13
+0
VOTURI
-0
no fax payday loan payday loan faxless payday loan no fax payday loans
Online Loan
19 Jan 02:52
+0
VOTURI
-0
installment online loans for bad credit loans with bad credit bad credit loans
Pay Day Loans
18 Jan 14:21
+0
VOTURI
-0
cash loans no credit check cash loans bad credit direct lenders speedy
Getting A Loan
17 Jan 18:56
+0
VOTURI
-0
online loan loan application online online loan loan site
Janelek
17 Jan 13:51
+0
VOTURI
-0
buy essay buy essays online australia order essay now help writing an essay for college
Jameslek
17 Jan 09:46
+0
VOTURI
-0
advance cash payday loan advance cash payday loan cash advance loan cash advance loan free sex cam chat free sex cam chat free sex cam chat free sex cam chat research paper college paper research paper college paper the best online payday loans easiest payday loan to get small online payday loans online payday loans for bad credit online payday advance easy payday loans guaranteed payday loans payday loans online write my dissertation research essay research essay research paper
Loans
16 Jan 10:33
+0
VOTURI
-0
online cash advances loans online no credit check loans no credit check quick loans no credit check
Quick Loans
15 Jan 19:57
+0
VOTURI
-0
regions loans online cash advance loans bad credit loans bad credit loans
Quick Loans
14 Jan 04:34
+0
VOTURI
-0
loan cash online payday advance cash advance online payday loans for bad credit
Loans Online
13 Jan 15:21
+0
VOTURI
-0
no credit check payday loans loan cash loans loan
car insurance cheap
10 Jan 04:04
+0
VOTURI
-0
car insurance quotes comparison car insurance quotes california auto insurance quotes comparison auto insurance quotes comparison
geico car insurance
10 Jan 04:02
+0
VOTURI
-0
auto insurance quotes elephant auto insurance auto insurance quotes cheap liability insurance in texas
Online Payday Loans
10 Jan 02:16
+0
VOTURI
-0
bad credit payday direct lenders payday

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE