ALEGERI în PSD: Peste 530.000 de oameni, aşteptaţi să voteze candidatul unicAproape 533.000 de membri ai PSD sunt aşteptaţi la urne, inclusiv în Republica Moldova, într-un scrutin în care unicul candidat este Liviu Dragnea. Alegerile vor avea loc duminică. După ce se va desemna preşedintele social-democraţilor, pe 18 octombrie PSD se va întruni în cadrul Congresului Extraordinar, când se vor alege şi reprezentanţii conducerii centrale.

ALEGERI in PSD: Peste 530.000 de oameni, asteptati sa voteze candidatul unic
ALEGERI în PSD: Peste 530.000 de oameni, aşteptaţi să voteze candidatul unic

La începutul săptămânii, șefii de organizații au ridicat buletinele de vot în Capitala, aproximativ 600.000 de buletine, și au confecționat urnele și cabinele.

În fiecare localitate va fi amenajată cel puțin o secție de vot, iar membrii de partid care nu sunt acasă în 11 octombrie vor putea vota în altă parte doar dacă primesc o adeverinţă de la preşedintele organizaţiei judeţene din care fac parte.

Procesul de votare va începe la ora 8.00 şi se va încheia cel târziu la ora 20.00. Fiecare secţie de vot va putea decide când să oprească procesul, având în vedere că există localităţi unde sunt puţini membri, iar astfel nu va fi nevoie de o perioadă lungă de timp pentru vot, informează realitatea.net.

Vor avea drept de vot doar membrii PSD care au cotizaţiile plătite la zi şi se află în evidenţa actualizată a filialelor locale.

Potrivit unor surse social-democrate, liderul interimar al partidului şi unicul candidat la şefia PSD, Liviu Dragnea, va vota în Teleorman.

Conform regulamentului intern, se vor deschide secţii atât în Republica Moldova, cât şi în alte state unde există organizaţii ale PSD Diaspora.

 

Etichete: alegeri psd, Liviu Dragnea, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE