ALEGERI LOCALE 2016: 20 de persoane care făceau campanie în Prahova au căzut de pe un podeț20 de persoane au fost rănite, duminică, după ce au căzut de pe un podeţ care s-a rupt în comuna Plopu, din Prahova.

http://www.mediafax.ro/social/alegeri-locale-2016-20-de-persoane-ranite-dupa-ce-au-cazut-de-pe-un-podet-rupt-din-judetul-prahova-15391131
http://www.mediafax.ro/social/alegeri-locale-2016-20-de-persoane-ranite-dupa-ce-au-cazut-de-pe-un-podet-rupt-din-judetul-prahova-15391131
Foto: a1.ro

ALEGERI LOCALE 2016:

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele 20 de persoane apucaseră să treacă partea de podeţ construită peste ape.

Podeţul s-a rupt, iar cele 20 de persoane au căzut de la circa doi metri, patru Ambulanţe şi altre patru echipaje SMURD deplasându-se la locul accidentului.

Conform sursei citate, zece persoane sunt transportate la spital, din care două sunt în stare mai gravă, cu suspiciuni de fracturi, în timp ce celelalte zece persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat corespondentului MEDIAFAX.ro că cele 20 de persoane fac parte din staff-ul de campanie al social-democraţilor prahoveni.

"Erau în campanie în Valea Plopului, au vrut să treacă pe acel podeţ care s-a rupt pur şi simplu cu ei. Printre răniţi se află şi o femeie însărcinată", a declarat Toader.

Specialiştii au declanşat cercetările pentru a stabili cauzele din care s-a rupt podeţul.

Etichete: alegeri locale, alegeri locale 2016, campanie electorală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE