ALEGERI LOCALE 2016. Mai mulţi români cu drept de vot, anunţă Autoritatea Electorală PermanentăALEGERI LOCALE 2016. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral la data de 2 martie este de 18.275.109, cu 3.107 mai mulţi faţă de ultima informare publică. 

ALEGERI LOCALE 2016. Mai multi romani cu drept de vot, anunta Autoritatea Electorala Permanenta (Foto sighet24.ro)
ALEGERI LOCALE 2016. Mai mulţi români cu drept de vot, anunţă Autoritatea Electorală Permanentă (Foto sighet24.ro)

ALEGERI LOCALE 2016. AEP precizează că diferenţele apar ca urmare a operaţiunilor curente efectuate de primari în Registrul electoral aferent unităţilor administrativ-teritoriale.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit Legii 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, Registrul electoral este un sistem informatic naţional de înregistrare şi actualizare a datelor de identificare a cetăţenilor români cu drept de vot şi a informaţiilor privind arondarea acestora la secţiile de votare.

ALEGERI LOCALE 2016. Registrul electoral este structurat pe judeţe, municipii, oraşe, comune, pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în ţară, informează romaniatv.net. 

ALEGERI LOCALE 2016. Persoanele autorizate să efectueze operaţiuni în Registrul electoral cuprinzând cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în ţară sunt primarii sau persoanele desemnate de către primari, prin dispoziţie, conform legii.

Etichete: alegeri locale 2016, Autoritatea Electorală Permanentă, romani cu drept de vot, votanti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE