ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Liviu Dragnea despre candidaturile comune PSD-ALDE la alegeriALEGERI LOCALE 2016. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a avut discuții cu cei din conducerea ALDE referitoare la posibile candidaturi comune la alegerile locale. Şeful social-democraţilor a precizat că nu s-a conturat o soluție în acest sens. 

ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Liviu Dragnea despre candidaturi comune PSD-ALDE la alegeri (Foto aktual24.ro)
ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Liviu Dragnea despre candidaturi comune PSD-ALDE la alegeri (Foto aktual24.ro)

ALEGERI LOCALE 2016. "Noi am avut discuții cu ALDE, recunosc, mai multe discuții, suntem destul de aproape de a contura o soluție comună, nu e finalizată discuția. Nu am închis ușa UNPR, dacă dumnealor au luat decizia să meargă singuri la alegerile pentru București, acel protocol nu obligă, doar dă posibilitatea să se facă alianțe oriunde în țară", a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a susținut că nu există reticențe din partea social-democraților din teritoriu în ceea ce privește încheierea de alianțe cu progresiștii, există doar "dorința firească de a adopta măsuri sau de a realiza colaborări și eventual alianțe care să fie eficiente pentru alegeri".

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea a precizat că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu i-a spus niciodată că nu ar vrea alianțe comune cu organizațiile PSD și UNPR.

În context, el a arătat că au început ''să vină'' rezultatele sondajelor comandate de partid, adăugând că în continuare se fac cercetări atât pe București cât și pe alte localități din țară. "Nu pot să spun foarte multe din bucătărie. Se realizează sondaje în continuare, nu numai în București și focus — grupuri și tot felul de cercetări sociologice. Vrem să mergem la București cu un pachet integrat, care să însemne un program de guvernare locală pentru București și cu o echipă bine sudată și integrată de candidați, primarul Capitalei și primarii de sectoare", a explicat Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea a mai spus că Tăriceanu și Victor Ponta nu doresc să candideze la alegerile locale și nu au fost măsurați în sondaje.

Etichete: alegeri locale 2016, candidaturi comune PSD ALDE, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE