Iubita lui Remus Cernea vrea să candideze la Primăria Sectorului 1Iubita lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu, a anunțat că se gândește să candideze la Primăria Sectorului 1.

Iubita lui Remus Cernea vrea sa candideze la Primaria Sectorului 1
Iubita lui Remus Cernea vrea să candideze la Primăria Sectorului 1
Foto: Ioana Staniloiu Facebook

Deputatul Remus Cernea a declarat, joi, că redepune Legea parteneriatului civil la Senat, el fiind însoţit de iubita sa, Ioana Stăniloiu, care intenţionează să intre în politică şi să candideze la Primăria Sectorului 1.

"Doresc să mă implic în viaţa politică. Această decizie am luat-o acum câteva luni de zile când am fost în Parlament şi am urmărit discuţia despre parteneriatul civil. Argumentele unor parlamentari împotriva legii au fost Sodoma şi Gomora şi Vechiul Testament. Acestea nu sunt argumente, sunt pseudoargumente şi am realizat că în politică este nevoie de oameni cu un spirit critic, cu o gândire raţională şi cerebrali", a susţinut Ioana Stăniloiu, citată de mediafax.ro.

Ea a spus că se gândeşte să candideze la Primăria Sectorului 1, dar nu a putut preciza cum îşi va finanţa campania electorală.

"Pentru început mă gândesc să candidez la primăria, bănuiesc, Sectorului 1. Nu m–am hotărât exact. Ca independent", a spus Ioana, afirmând că nu exclude nici o candidatură pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 1.

Deputatul Remus Cernea a anunţat luni, înaintea unei dezbateri despre drepturile comunităţii LGBT, că va forma un cuplu oficializat cu iubita sa, Ioana Stăniloiu, după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil.   În acest context, Remus Cernea i-a propus partenerei sale de viaţă, Ioana Stăniloiu, să îi fie "parteneră civilă", după ce a sărutat-o în fața camerelor de luat vederi. 

 

Etichete: alegeri locale 2016, ioana staniloiu, Remus Cernea, Sectorul 1

0/3 COMENTARII
primarele
04 Mar 15:09
+0
VOTURI
-0
La ce distrusi de primari am avut pana acum, ce mai conteaza si asta, aia de la capitala, etc. Drumul catre o viata mai buna intr-un un oras civilizat, trece pe la aeroport.
sandman
04 Mar 13:41
+0
VOTURI
-0
Pai cine dracu o voteaza pe matracuca asta? :))) Viseaza si ea...
vlad
04 Mar 12:07
+0
VOTURI
-0
Mda, dar ca sa conduci un sector de marimea oraselor mari din Romania nu ar trebui sa aiba si ceva experienta administrativa??? Incredibil in ce stadiu a ajuns tara asta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE