ALEGERI LOCALE 2016: Ludovic Orban, candidat oficial al PNL pentru Primăria CapitaleiALEGERI LOCALE 2016. Biroul Politic Naţional a validat, luni, candidatura lui Ludovic Orban pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul Cristian Busoi, propus initial candidat al PNL Bucuresti la Primaria Capitalei, s-a retras din competitie saptamana trecuta.  Spunea atunci Ludovic Orban ca Bucurestiul are nevoie de o persoana cu viziune, adaugand ca este pregatit sa pa
Europarlamentarul Cristian Bușoi, propus inițial candidat al PNL București la Primăria Capitalei, s-a retras din competiție săptămâna trecută. Spunea atunci Ludovic Orban că Bucureștiul are nevoie de o persoană cu viziune, adăugând că este pregătit să pa
Foto: ziarulteleorman.ro

ALEGERI LOCALE 2016: "Am aşteptat cu emoţie acest moment. PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că oferta sa este alternativa corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, profesionistă, generoasă cu locuitorii săi. (...) Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător.", a declarat Ludovic Orban, după validarea candidaturii sale în şedinţa BPN.

Europarlamentarul Cristian Bușoi, propus inițial candidat al PNL București la Primăria Capitalei, s-a retras din competiție săptămâna trecută.

ALEGERI LOCALE 2016. Ludovic Orban spunea atunci că Bucureștiul are nevoie de o persoană cu viziune, adăugând că este pregătit să parcurgă toți pașii procedurali pentru validarea candidaturii sale.

Etichete: alegeri locale 2016, Ludovic Orban

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h