Ludovic Orban: Obiectivul meu e să câștig Primăria Capitalei cu peste 40%ALEGERI LOCALE 2016: Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Generală, a declarat că obiectivul său este câștigarea alegerilor din Capitală cu un scor de peste 40%.

Ludovic Orban: Obiectivul meu e sa castig Primaria Capitalei cu peste 40%
Ludovic Orban: Obiectivul meu e să câștig Primăria Capitalei cu peste 40%
Foto: ziarulteleorman.ro

ALEGERI LOCALE 2016: 

"Obiectivul meu este să câștig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%", a declarat Orban, la Realitatea Tv.

El a arătat că l-a sunat pe președintele Klaus Iohannis, după ce a fost desemnat candidat al PNL la Primăria Generală, pentru a purta o discuție cu acesta, însă a subliniat că nu-i cere sprijinul șefului statului.

"L-am sunat eu, după decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia să port o discuție cu președintele și voi purta această discuție. (...) Nu mă duc la Klaus Iohannis să-i cer sprijinul, este președintele României, este implicat într-un proiect extrem de important pentru România, cred că bucureștenii trebuie să decidă ei cine va fi primarul Capitalei", a spus liberalul, conform agerpres.ro.

El a spus că știe marile probleme cu care se confruntă Bucureștiul, indicând infrastructura, traficul, poluarea, calitatea slabă a serviciilor și "abuzul de monopol" pe care îl practică furnizorii de servicii și acuzând faptul că, în ultimii ani, Capitala a fost dominată, la nivelul administrației, de "amatorism", "delăsare" și "heirupism".

Ludovic Orban a susținut că Traian Băsescu nu ar avea nicio șansă să câștige Primăria Capitalei și a apreciat că o candidatură a acestuia ar fi "complet sub demnitatea poziției" de șef al statului, pe care acesta a ocupat-o.

"Nu ar arăta decât că, în spatele unei astfel de candidaturi disperate, există un calcul care nu face bine decât PSD", a spus liberalul.

Însă, el a fost de părere că cel mai bun primar al Capitalei a fost Traian Băsescu.

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, Ludovic Orban

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE