PNL şi-a stabilit CANDIDAŢII pentru primăriile de sector din Bucureşti. Cine va intra în cursăALEGERI BUCUREŞTI 2016.  PNL a stabilit, luni, candidaţii la ALEGERILE LOCALE din Bucureşti. Astfel, la Primăria Sectorului 1 va candida Alexandru Nazare, Răzvan Sava va candida la Primăria Sectorului 4, iar la Primăria Sectorului 2 - Dan Cristian Popescu. Puteţi consulta lista completă mai jos. 

ALEGERI LOCALE 2016. Comisia de unificare a PNL a decis, luni, cine vor fi candidaţii partidului la primăriile de sector din Bucureşti. Singurul sector pentru care nu s-a făcut o nominalizare este 6, urmând ca săptămâna viitoare să se anunţe cine va intra în cursa alegerilor şi în acest sector.

Astfel,  liberalii au decis că fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, va fi candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, iar deputatul Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2.

La Primăria Sectorului 3 va candida Florin Ştefan Vasile, fostul şef al Direcţiei de Asistenţă Socială din sector, iar, la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, actualul primar general interimar.

La Primăria Sectorului 5, deputatul Ovidiu Raeţchi va fi candidatul PNL.

În ceea ce privește Primăria sectorului 6, preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a precizat că partidul așteaptă în zilele următoare "o cercetare calitativă de anvergură", urmând ca o decizie privind candidatul PNL să fie luată lunea viitoare.

Întrebat dacă PNL ia în calcul un tehnocrat pentru această primărie de sector, Predoiu a răspuns că nu și că în luarea unei decizii liberalii vor pleca de la soluțiile existente în partid.

Președintele PNL București a mai spus că în desemnarea candidaților liberalii au ținut cont inclusiv de potențialul de creștere.

"Toate sondajele au arătat că toți candidații care au fost luați în calcul — în general au fost două persoane pentru fiecare sector — s-au aflat umăr la umăr, practic în marja de eroare, și s-a avut în vedere atât plasamentul, cât și rezerva de creștere pentru viitor. S-a avut în vedere, de asemenea, durata în care și-au făcut campanie. Unii au început campania de câteva luni de zile, alții au început-o relativ recent, de trei — patru săptămâni, și faptul că ei sunt plasați unul lângă altul arată un potențial de creștere mai mare pentru candidatul care a făcut o campanie intensivă și deja este la egalitate cu celălalt", a explicat Predoiu.

VEZI ŞI: SONDAJ ALEGERI LOCALE 2016: Candidaţii PNL au şanse mici să câştige alegerile din Bucureşti 

Pe de altă parte, Cătălin Predoiu a declarat că apelul său către o alianţă a forţelor de dreapta pentru câştigarea Bucureştiului nu exclude formaţiunea condusă de Traian Băsescu şi nici alte partide de dreapta.

''Nu am exclus pe nimeni în demersul pe care mi l-am asumat din punct de vedere personal, ceea ce mă interesează este să maximizez şansele bucureştenilor de a avea un alt primar şi o altă administraţie decât PSD'', a explicat preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, afirmând că nu a discutat, până acum, nici cu Traian Băsescu, nici cu Monica Macovei şi că rămâne de văzut în ce măsură apelul său lansat duminică seară, la un post de televiziune, se va formaliza.

Întrebat care va fi decizia sa dacă celelalte partide de dreapta vor refuza să îl susţină pe Ludovic Orban în cursa pentru Primăria Bucureşti, preşedintele PNL Bucureşti a afirmat că nu vede ''alt candidat mai bun ca Ludovic Orban, însă este prematură orice detaliere a acestei chestiuni''.

La rândul său, Ludovic Orban a susţinut că nu este implicat în procesul de negociere şi că va câştiga Primăria Bucureşti în calitate de candidat al PNL.

''Eu sunt candidatul PNL şi voi câştiga Primăria Bucureşti în calitate de candidat al PNL. Nu sunt implicat în nicio negociere politică. Sigur că mi-aş dori ca orice locuitor al Bucureştiului care s-a săturat de administraţia PSD să mă susţină'', a răspuns Orban, întrebat dacă ar refuza susţinerea Mişcării Populare sau a M10.

Declaraţiile lui Predoiu vin în contextul în care copreşedintele PNL Alina Gorghiu a exclus în mod public de mai multe ori o colaborare cu partidul condus de Traian Băsescu.


Etichete: alegeri locale bucuresti 2016, alegeri locale 2016, candidati pnl alegeri bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE