ALEGERI LOCALE 2016. Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 6ALEGERI LOCALE 2016. Deputatul PNL Răzvan Mironescu este susţinut în cursa internă pentru Primăria sectorului 6 de organizaţia de sector care se reuneşte, miercuri după-amiază, pentru a-i valida candidatura, au declarat, pentru Mediafax, surse din PNL, precizând că Mironescu va avea şi susţinerea conducerii PNL.

Deputatul PNL Razvan Mironescu
Deputatul PNL Răzvan Mironescu

UPDATE Răzvan Mironescu a declarat, miercuri, pentru News.ro, că a fost nominalizat, cu unanimitate de voturi, de filiala sector 6 a PNL, drept candidat la Primăria Sector 6, în şedinţa filialei PNL Bucureşti de joi urmând a se supune la vot această propunere, iar votul final să fie dat de conducerea partidului, săptămâna viitoare.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit unor surse din PNL, Razvan Mironescu este singurul candidat pe care Organizaţia sectorului 6 îl vor propune spre validare Organizaţiei PNL Bucureşti, deşi, până de curând, numele prim-vicepreşedintelui PNL Adriana Săftoiu a fost vehiculat ca potenţial candidat susţinut de PNL la Primăria Sectorului 6.

Susţinerea candidaturiil lui Răzvan Mironescu la alegerile locale din 5 iunie de PNL vine în contextul în care Adriana Săftoiu a refuzat propunerea partidului de a candida, iar sondajele PNL au arătat că Răzvan Mironescu este un candidat bine cotat de electorat, potrivit surselor citate.

ALEGERI LOCALE 2016. Răzvan Mironescu a fost susţinut în cursa internă pentru Primăria sectorului 6 şi de candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban.

Citeşte şi  Blaga spune că PNL va avea în 10 zile candidatul la Primăria sectorului 6
 

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, PNL, PNL candidat sector 6, Razvan Mironescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE