ALEGERI LOCALE 2020. Ce mesaj puternic a transmis primarul Mutu, înaintea votului de duminicăALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a transmis tuturor alegătorilor din sector un mesaj puternic, joi după-amiază, chiar de pe pagina sa de socializare. Edilul spune, pe scurt, că nu va răspunde jocurilor „murdare” făcute de candidatul „de dreapta” și că va lăsa locuitorii Sectorului 6 să evalueze avantajele proiectelor pe care administrația locală le-a implementat în ceea ce privește reabilitarea termică a blocurilor și reamenajarea spațiilor verzi, precum și pregătirea în bune condiții a școlilor în vederea desfășurării alegerilor locale. 

ALEGERI LOCALE 2020. Ce mesaj puternic a transmis primarul Mutu, inaintea votului de duminica
ALEGERI LOCALE 2020. Ce mesaj puternic a transmis primarul Mutu, înaintea votului de duminică

ALEGERI LOCALE 2020. „Dragi prieteni, campania electorală se apropie de final. Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile și intoxicările. Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spațiilor verzi, de pregătirea școlilor și a secțiilor de votare astfel încât dumneavoastră, cetățenii sectorului nostru, să fiți mulțumiți. Văd că un candidat mă acuză de apariția unor materiale negative. Domnule candidat, căutați în rândul partidelor de dreapta pentru că acolo veți găsi vinovații. Aveți toate pârghiile necesare să o faceți. Nu aruncați minciuni la adresa mea pentru că nu este fair-play. Eu am prezentat doar ce am făcut înb acești patru ani și nu v-am atacat niciodată. Eu știu că oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație și nu politică. Dragi prieteni, vă salut cu gânduri bune, să aveți o zi minunată și baftă tuturor candidaților!”, a spus primarul Gabriel Mutu pe pagina sa de Facebook. 

CITEȘTE ȘI Tensiuni mari din cauza candidatului "de dreapta" la Primăria Sectorului 6. Ce acuzaţii sunt

ALEGERI LOCALE 2020. Mai multe tensiuni au avut loc, în aceste zile, în interiorul alianţei PNL-USR din cauza candidatului "de dreapta" la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu. În urma dezvăluirilor din presă referitoare la sponsorii campaniei electorale a lui Ciucu, conducerea partidului s-a arătat dezamăgită, cerând ca finanţatorii dubioşi să fie eliminaţi din formaţiunea politică. Detalii, aici. 

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Mutu: Este extrem de important să vă simţiţi în siguranţă

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că autoritatea locală a luat măsuri suplimentare de protecţie în vederea desfăşurării alegerilor locale pentru primari, în data de 27 septembrie 2020. Conform edilului, fiecare participant la vot va primi GRATUIT mască de protecţie, mănuşi de unică folosinţă şi gel dezinfectant, toate materialele fiind puse la dispoziţie în cadrul corturilor tehnice amplasate la intrarea în secţiile de votare.

ALEGERI LOCALE 2020. "Primăria Sectorului 6 acţionează proactiv în tot ceea ce înseamnă siguranţa membrilor comunităţii pentru a participa la scrutinul din data de 27 septembrie. În acest sens, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat Hotărârea nr.12/18.08.2020 cu privire la suplimentarea măsurilor generale de protecţie pe care autoritatea locală le va implementa pe durata desfăşurării scrutinului electoral, din timpul pandemiei. 

Este extrem de important, ca toţi cei care participă la acest scrutin să fie în siguranţă şi. în acest sens, s-a decis să avem la toate centrele de votare de pe raza Sectorului 6 corturi tehnice prin intermediul cărora vom distribui participanţilor la procesul electoral măşti medicinale, mănuşi de unică folisinţă şi dezinfectant în doze individuale", a anunţat edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, în cadrul intervenţiei de luni la "Ora primarului". 

ALEGERI LOCALE 2020. Corturile sunt albe, au o suprafață de 3/3 metri și o înălțime de 2,7 metri, fiind suficient spațiu, astfel încât să fie respectată distanțarea fizică și toată lumea să fie în siguranță.

Serviciile sunt asigurate de personal calificat aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, echipat corespunzător şi instruit optim în acest sens. 

CITEȘTE ȘI Mesajul lui Mutu pentru Ciucu,după ce un membru al echipei de campanie a fost depistat pozitiv COVID

"Este foarte important ca atunci când dumneavoastră veniţi la centrul de vot să primiţi aceste materiale sanitare astfel încât atunci când accesaţi secţia de votare să aveţi asupra dvs masca medicinală aşezată pe faţă şi pe nas, aşa cum indică şi legea şi, bine-nţeles, să aveţi garanţia că nu atingeţi obiecte. De aceea vă punem la dispoziţie aceste mănuşi de unică folosinţă şi după ce veţi proceda la votul în sine, cu acel dezinfectant să vă dezinfectaţi şi să aruncaţi mănuşile în coşurile de gunoi special amplasat şi să părăsiţi centrul de votare în deplină siguranţă", a completat edilul. 

ALEGERI LOCALE 2020. În Sectorul 6, sunt 45 de centre de votare, cu 239 de secții. 329.332 de cetățeni români și 1.126 de cetățeni străini sunt înregistrați pe listele electorale.

VEZI AICI Care sunt propunerile primarului Mutu pentru Consiliul Local Sector 6. LISTA consilierilor locali

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD), și-a prezentat astăzi echipa de consilieri locali cu care va lucra în mandatul 2020-2024. 26 de persoane se află pe lista de propuneri ale edilului Sectorului 6, de diferite profesii: econimiști, juriști, ingineri și jurnaliști, aceștia având vârste de la 27 la 71 de ani, fiecare cu experiența personală în spate. „Este echipa pe care o susțin, echipa de care avem nevoie. Amănunte, aici. 

Etichete: alegeri locale 2020, ciprian ciucu, contracandidat, Gabriel Mutu, mesaj mutu, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE