ALEGERI LOCALE 2020. Corturi tehnice, amplasate în faţa secţiilor de votare, în Sectorul 6ALEGERI LOCALE 2020. În contextul pandemic actual, autoritatea locală Sector 6 acționează proactiv pentru a se asigura că membrii comunității își pot exercita toate drepturile constituționale, în deplină siguranță.

ALEGERI LOCALE 2020. Corturi tehnice, amplasate in fata sectiilor de votare, in Sectorul 6
ALEGERI LOCALE 2020. Corturi tehnice, amplasate în faţa secţiilor de votare, în Sectorul 6

ALEGERI LOCALE 2020. Astfel, în cadrul măsurilor organizatorice care vor fi luate pentru buna desfășurare a alegerilor locale din 27 septembrie 2020, primarul Gabriel Mutu a propus amenajarea de corturi tehnice, la fiecare centru de votare de pe raza Sectorului 6. În corturile de la intrarea în centrul de votare vor fi distribuite alegătorilor măști, mănuși de unică folosință și substanțe dezinfectante, în doze individuale. 

ALEGERI LOCALE 2020. “În ședința de ieri a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sector 6, am adoptat o hotărâre cu privire la suplimentarea măsurilor generale de protecție, pe care autoritatea publică locală Sector 6 le va implementa pe durata desfășurării scrutinului electoral din timpul pandemiei.
Concret, pe 27 septembrie 2020, vom distribui tuturor participanților la vot măști de protecție, mănuși de unică folosință și dezinfectant individual, astfel încât oamenii să se simtă și să fie în deplină siguranță atunci când intră în centrul de votare.
Mulți dintre cei care doresc să vină să voteze nu au posibilitatea să își achiziționeze mască de unică folosință și alte materiale de protecție, iar datoria noastră, a reprezentanților autorităților, este de a ne îngriji de comunitate. Locuitorii Sectorului 6 vor vota în siguranță!”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6. 

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Cum se vor desfășura alegerile locale în pandemie -CALENDARUL evenimentelor

Potrivit unui comunicat al AEP, principalele repere calendaristice ale perioadei electorale aferente alegerilor locale sunt următoarele:

* 2 august - constituirea Biroului Electoral Central;

* 7 - 11 august - perioada de înregistrare a alianţelor electorale;

* 7 - 18 august - perioada de depunere a candidaturilor;

* 8 august - constituirea birourilor electorale de circumscripţie;

* 24 august - rămânerea definitivă a candidaturilor;

* 22 septembrie - tipărirea buletinelor de vot, desemnarea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora, prin tragere la sorţi computerizată;

* 26 septembrie, ora 7,00 - încheierea campaniei electorale;

* 27 septembrie, ora 7,00 - începerea votării;

* 27 septembrie, ora 21,00 - încheierea votării.

ALEGERI LOCALE 2020. Alegerile locale ar fi trebuit să se desfăşoare în luna iunie, însă au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19.

ALEGERI LOCALE 2020. Parlamentul a decis, la mijlocul lunii iunie, prelungirea mandatelor aleşilor locali până la 1 noiembrie. Prin acelaşi act normativ s-a prevăzut ca data alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 să se stabilească prin lege organică, cu cel puţin 60 de zile înaintea votării.

ALEGERI LOCALE 2020. La începutul lunii iulie, Senatul şi Camera Deputaţilor au adoptat legea care prevede organizarea localelor pe 27 septembrie.


Etichete: cort tehnic, Gabriel Mutu, sectia de votare, Sectorul 6, votare

0/1 COMENTARII
ALISHA ROSS
20 aug 04:16
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie a unui mare casator de vrăji „DR.WEALTHY”, care m-a ajutat în restabilirea vieții mele amoroase. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile au apărut sumbre și atmosfera a fost grea de incertitudini. Totul mi s-a părut palid, așa că am decis să caut ajutor în râșile de vrăji, care au capacitatea de a-mi aduce fostul soț înapoi la mine. Așa cum era prevăzut, am mers pe internet și așa cum ați văzut și în căutarea dvs. pentru o casetă de vrajă fiabilă, am văzut o mulțime de mărturii realizate de răzvrăjitori în recuperarea foștilor soți și persoane dragi. Condus de credința în DR.WEALTHY L-am contactat și după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor din teren. S-a descurcat excelent. Fostul meu soț mi-a revenit cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său dezinteresat pentru situația mea. Lăudabil, a arătat un mare curaj în asumarea sarcinii descurajante de a găsi soluții la practic orice problemă dată. Contactați-l la, wealthylovespell@gmail.com sau whatsapp, la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE